Σεμινάριο: Δημιουργώντας την Επιτυχημένη Επιχείρηση
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Α’ Μέρος: Τρίτη 04/06/2019
Ώρα διεξαγωγής:
17:00 – 21:00 μμ.

Β’ Μέρος: Πέμπτη 06/06/2019
Ώρα διεξαγωγής:
17:00 – 21:00 μμ.

Γ’ Μέρος: Τρίτη 11/06/2019
Ώρα διεξαγωγής:
17:00 – 21:00 μμ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

SoftOne Technologies
Λ. Κατσώνη & Αχιλλέως 8
Καλλιθέα
Αίθουσα Εκπαιδεύσεων
(Ισόγειο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SoftOne Training Services
Αθήνα
211 10 22222
info@softone.gr

Σύντομη περιγραφή

Το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εστιάζει στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την ανάπτυξη υγιούς και κερδοφόρας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και λήψης αποφάσεων γύρω από αυτή, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία εφαρμογής Επιχειρηματικών Μοντέλων, με κύριο το Business Model Canvas*, αλλά με προσαρμογές στην πραγματικότητα των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος.

Επιδίωξη του σεμιναρίου είναι η δημιουργία ενός δυναμικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας με την παροχή πρακτικών γνώσεων, αξιόπιστων μεθοδολογικών εργαλείων, μελέτης καλών παραδειγμάτων & της ανταλλαγής επιχειρηματικών εμπειριών.

Με την επιστημονική υποστήριξη της VALUE RIGHT

Στόχος

Η κατανόηση σε βάθος των αρχών που διέπουν μια υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα και ο προσδιορισμός των στόχων και των κανόνων.

Η παρουσίαση του Business Model Canvas*και η πρακτική του αξιοποίηση από τους συμμετέχοντες, για τη δημιουργία του δικού τους Επιχειρηματικού Μοντέλου.

Η εξοικείωση με το Ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ευκαιρίες ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εν δυνάμει επιχειρηματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, σε επιχειρηματίες, διοικητικά στελέχη και στελέχη Marketing & Πωλήσεων, υφιστάμενων επιχειρήσεων που επιδιώκουν να αναθεωρήσουν το Επιχειρηματικό Μοντέλο που εφαρμόζουν, σε επιχειρηματίες και εν δυνάμει διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων που βρίσκονται σε φάση διαδοχής και τέλος σε κάθε ενδιαφερόμενο που στοχεύει στην ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας.

Εισηγητές

  • Μαρκάκης Ι. Εμμανουήλ – Senior Consultant στην εταιρεία VALUE RIGHT Management & Consulting AE. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία από την εργασία του στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα, στις Τράπεζες ΙΟΝΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ασκεί το επάγγελμα του Συμβούλου Επιχειρηματικότητας ήδη από το 2006 και διαθέτει εξειδίκευση στα αναπτυξιακά προγράμματα για την ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ως στέλεχος της εταιρείας VALUE RIGHT A.E. έχει αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης – υλοποίησης σειράς έργων ελληνικών επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους (ξενοδοχειακό, ασφαλιστικών υπηρεσιών, ιατρικό κα.).

Διδακτέα ύλη

Χαρακτηριστικά & στόχοι του «επιχειρείν»

  • Αναγνώριση & αξιολόγηση προσωπικών αναγκών
  • Καταλληλότητα & προσόντα του «καλού επιχειρηματία»
  • Βασικοί επιχειρηματικοί στόχοι & κανόνες

«Γνωριμία με το Επιχειρηματικό Μοντέλο (σχεδιασμός & εφαρμογή)»

«Επιχειρηματικό περιβάλλον & ευκαιρίες»

TIMH ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: €280

* Η τιμή είναι ανά συμμετέχοντα και δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.

Σημείωση: Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Σε κάθε πρόσθετη συμμετοχή από την ίδια εταιρεία (πέραν της πρώτης), έκπτωση 20%.

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική