Ευκαιρίες Καριέρας
Η SoftOne σας καλωσορίζει στις "Ευκαιρίες Καριέρας"

Με εξαιρετικά έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη στο δυναμικό της, καθώς επίσης πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο portfolio των λύσεών της, η SoftOne μπορεί να αποτελέσει και για εσάς, μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία.

Στόχος της εταιρείας μας αποτελεί η διαρκής ενδυνάμωση των ομάδων μας, με ανθρώπους που μοιράζονται το όραμα και τη φιλοσοφία μας για τη συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων. Αγκαλιάζουμε τους νεότερους που επιθυμούν να μάθουν από τους καλύτερους και να αποτελέσουν ενεργά μέλη μίας από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης λύσεων business software στην ελληνική αγορά.

Εάν πιστεύετε στην καινοτομία και το ομαδικό πνεύμα, και διαθέτετε τις γνώσεις και την όρεξη για εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση careers@softone.gr.

Η SoftOne θα κρατήσει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις υπάρξει διαθέσιμη μία θέση εργασίας που ανταποκρίνεται στο προφίλ σας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα, τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

 

Junior Business Consultant - JBC_01.2020

Η θέση εργασίας με κωδικό "JBC_01.2020", για τα γραφεία μας στην Αθήνα, αφορά τη θέση του Junior Business Consultant. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.  
 

Training Services Secretary - TSS_02.2020

Η θέση εργασίας με κωδικό "TSS_012.2020", για τα γραφεία μας στην Αθήνα, αφορά τη θέση του Training Services Secretary. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.  
 

ERP Consultant – ERC_11.2019

Η θέση εργασίας με κωδικό "ERC_11.2019", για τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, αφορά τη θέση του ERP Consultant. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.  
 

Technical Consultant /TEC- 09.19

Η θέση εργασίας με κωδικό "TEC- 09.19", για τα γραφεία μας στην Αθήνα, αφορά τη θέση του Technical Consultant. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.