Ευκαιρίες Καριέρας
Η SoftOne σας καλωσορίζει στις "Ευκαιρίες Καριέρας"

Με εξαιρετικά έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη στο δυναμικό της, καθώς επίσης πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο portfolio των λύσεών της, η SoftOne μπορεί να αποτελέσει και για εσάς, μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία.

Στόχος της εταιρείας μας αποτελεί η διαρκής ενδυνάμωση των ομάδων μας, με ανθρώπους που μοιράζονται το όραμα και τη φιλοσοφία μας για τη συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων. Αγκαλιάζουμε τους νεότερους που επιθυμούν να μάθουν από τους καλύτερους και να αποτελέσουν ενεργά μέλη μίας από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης λύσεων business software στην ελληνική αγορά.

Εάν πιστεύετε στην καινοτομία και το ομαδικό πνεύμα, και διαθέτετε τις γνώσεις και την όρεξη για εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση https://apply.workable.com/softone-technologies-s-a/.

Η SoftOne θα κρατήσει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις υπάρξει διαθέσιμη μία θέση εργασίας που ανταποκρίνεται στο προφίλ σας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα, τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

Αυτή τη στιγμή οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι οι εξής: