Ευκαιρίες Καριέρας
Η SoftOne σας καλωσορίζει στις “Ευκαιρίες Καριέρας”

 

Με εξαιρετικά έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη στο δυναμικό της, καθώς επίσης πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο portfolio των λύσεών της, η SoftOne μπορεί να αποτελέσει και για εσάς, μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία.

Στόχο της εταιρείας μας αποτελεί η διαρκής ενδυνάμωση των ομάδων μας, με ανθρώπους που μοιράζονται το όραμα και τη φιλοσοφία μας για τη συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων. Αγκαλιάζουμε τους νεότερους που επιθυμούν να μάθουν από τους καλύτερους και να αποτελέσουν ενεργά μέλη μίας από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης λύσεων business software στην ελληνική αγορά.

Εάν πιστεύετε στην καινοτομία και το ομαδικό πνεύμα, και διαθέτετε τις γνώσεις και την όρεξη για εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση careers@softone.gr

Η SoftOne θα κρατήσει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις υπάρξει διαθέσιμη μία θέση εργασίας που ανταποκρίνεται στο προφίλ σας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα, τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

 

Account Manager (ACM/06.17) – 09/02/2017

Η θέση εργασίας με κωδικό “ACM/06.17”, για τα γραφεία μας στην Αθήνα, αφορά τη θέση του Account Manager. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.

 


SQL Server Database Administrator (SQL/05.17) – 02/02/2017

Η θέση εργασίας με κωδικό “SSD/ATH/260916”, για τα γραφεία μας στην Αθήνα, αφορά τη θέση του SQL Server Database Administrator. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.

 


Technical Consultant (based in Romania) – 31/01/2017

SoftOne Technologies is looking for a Technical Consultant based in Romania. Learn more.

 


Γραφίστας / Front End Developer (GD/03.17) – 26/01/2017

Η θέση εργασίας με κωδικό “GD/03.17”, για τα γραφεία μας στην Αθήνα, αφορά τη θέση του Γραφίστα / Front End Developer. Δείτε τα απαραίτητα προσόντα.