Δωρεάν Δοκιμή

Τώρα, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

Ξεχάστε το υψηλό κόστος, τις δυσνόητες μακροσκελείς αναλύσεις έργων ή τις χρονοβόρες υλοποιήσεις. Κάντε κι εσείς πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής σας λειτουργίας μέσα από την πραγματοποίηση μικρών, αυτόνομων και απολύτως εφικτών βημάτων, που παράγουν αξία για την επιχείρησή σας από την πρώτη κιόλας ημέρα. Υποδεχτείτε μία πραγματικά καινοτόμο πλατφόρμα λογισμικού, που συνδυάζει τη δύναμη του cloud με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες αυτοματοποίησης διαδικασιών, επιτρέποντάς σας να κάνετε -κάθε φορά- το επόμενο βήμα για τη μετάβαση της επιχείρησής σας στη νέα ψηφιακή εποχή. Τώρα, με το Soft1 Series 6, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

Πρωτοποριακό user interface

50% πιο γρήγορο, ακόμη πιο εξατομικευμένο,
100% πιο φιλικό

Η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne παραδίδει στο χρήστη μία πλήρως ανανεωμένη εμπειρία που φέρνει ακόμη πιο δυναμικά στο προσκήνιο την ευκολία χρήσης, την απλότητα παράθεσης δεδομένων και την ταχύτητα πρόσβασης σε εργασίες και πληροφορίες.

Προσαρμοζόμενο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη όπως αυτές απορρέουν από το ρόλο του, το user interface του Soft1 Series 6 ενσωματώνει ένα ανασχεδιασμένο, δυναμικό portal πληροφοριών καθώς και πλήθος βελτιώσεων που αυξάνουν την παραγωγικότητα των ανθρώπων της επιχείρησής σας, κάνοντας την καθημερινή τους εργασία πιο εύκολη κι αποδοτική.


Μάθετε περισσότερα

Enterprise Mobility

Κάθε λειτουργία, κάθε εργασία, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή

Με βασικές αρχές σχεδίασης το διαισθητικό UI, τη χρηστικότητα, αλλά και την αμεσότητα πρόσβασης στην πληροφορία, το Soft1 Series 6 ανταποκρίνεται στην απαίτηση της απρόσκοπτης απομακρυσμένης λειτουργίας… ανεξαρτήτως ρόλου, εργασίας ή συσκευής.

Η νέα έκδοση λογισμικού της SoftOne προσαρμόζεται και επεκτείνει τις δυνατότητές της σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, υποστηρίζοντας κάθε λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης μέσα από τη βραβευμένη πλατφόρμα επιχειρησιακής φορητότητας Soft1 360, την πλήρως ανασχεδιασμένη λύση Sales Force Automation Soft1 SFA, αλλά και το Soft1 WMS Lite - μία νέα εξειδικευμένη mobile εφαρμογή που αναβαθμίζει ουσιαστικά τη διαχείριση των αποθηκευτικών χώρων και των αποθεμάτων οποιασδήποτε επιχείρησης!


Μάθετε περισσότερα
Απεριόριστες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας & συνεργασίας

Υψηλή προστιθέμενη αξία από κάθε πληροφορία

Το Soft1 Series 6 είναι έτοιμο για την εποχή του Internet of Things (ΙοΤ). Σχεδιασμένο για να συνεργάζεται απρόσκοπτα με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα, πλατφόρμα εφαρμογών και τραπεζικό σύστημα, το Soft1 Series 6 διευρύνει τις προοπτικές της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να πετυχαίνετε κάθε φορά περισσότερα.

Λειτουργώντας σαν μία πραγματική «ανοιχτή» πλατφόρμα λογισμικού, η νέα έκδοση ERP της SoftOne έχει τη δυνατότητα να γεφυρώνει με ευκολία τις διαφορές που ανακύπτουν από διαφορετικά συστήματα και τεχνολογικές πλατφόρμες, χωρίς να απαιτεί πρόσθετες, υψηλές επενδύσεις.


Μάθετε περισσότερα

Νέες και αναβαθμισμένες εφαρμογέςBusiness
Robotics

Αυτοματοποίηση κάθε διαδικασίας, πιο εύκολα από ποτέ

BI
Data Lake

Η πραγματική εικόνα της επιχείρησης πίσω από δεδομένα και αριθμούς

Digital
HR

Μια νέα ψηφιακή εμπειρία στα χέρια κάθε εργαζόμενου

FinTech
2.0

Όλες οι τραπεζικές συναλλαγές μέσα από το λογισμικό της επιχείρησής σας

myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων με το πάτημα ενός κουμπιού

Οι ισχυρές δυνατότητες του Soft1 Series 6 επεκτείνονται και στο πεδίο της διασύνδεσης με τις ψηφιακές υπηρεσίες του κράτους, διευκολύνοντας την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από την εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων. Σε real-time επικοινωνία με την ΑΑΔΕ και μέσω της εξειδικευμένης ενότητας Soft1 myDATA Live, επιτυγχάνει την έγκυρη διαβίβαση και λήψη όλων των προβλεπόμενων δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA.

Την ίδια στιγμή, διασυνδέεται πλήρως με την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING, επιτρέποντάς σας να εκδίδετε και να διαβιβάζετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας και την ΑΑΔΕ, με ένα μόνο κλικ.

Μάθετε περισσότερα

Η επόμενη ημέρα του Cloud ERP

Ισχυρή τεχνογνωσία, πολύχρονη εμπειρία, καινοτομία

Το Soft1 Series 6 αποτελεί την επόμενη γενιά των cloud λύσεων, συγκεντρώνοντας την εμπειρία της πιο καινοτόμου πλατφόρμας cloud ERP της ελληνικής αγοράς. Με περισσότερες από 8.000 εγκαταστάσεις, οι Soft1 cloud τεχνολογίες έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις κάνουν τη δουλειά τους.


Το νέο Soft1 Series 6 εμπεριέχει ένα πλήθος από πρωτοποριακές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν τη λειτουργία του Soft1 στο cloud, θέτοντας τις βάσεις για ένα περισσότερο ευέλικτο, έξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα

Δοκιμάστε δωρεάν το Soft1 Series 6Παρακαλούμε, συμπληρώστε τις ακόλουθες πληροφορίες. Στο email που θα δηλώσετε, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την ενεργοποίηση και χρήση της εφαρμογής.
   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική