Δοκιμάστε το
Soft1 Cloud ERP εντελώς Δωρεάν

Συμπληρώστε τη φόρμα

Λειτουργήστε από παντού με οποιαδήποτε συσκευή

Δώστε στα στελέχη σας, τη δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα, τη στιγμή που ακριβώς τα χρειάζονται, από όπου κι αν βρίσκονται και μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Χωρίς ειδικές εγκαταστάσεις ή πρόσθετο εξοπλισμό. Εύκολα, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια!

Απεριόριστες Δυνατότητες

Το Soft1 συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση σας από ένα σύστημα και ακόμη περισσότερα. Δίνει στους ανθρώπους σας τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαχειριστούν αποτελεσματικά όλες τις δραστηριότητες τους, από την οικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα, μέχρι την παραγωγή και τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες σας.

Πετύχετε περισσότερα με λιγότερα

Με όλες τις λειτουργίες σε ένα σύστημα, ενσωματωμένες δυνατότητες CRM, καθώς και ισχυρά εργαλεία Reporting και Business Intelligence, το Soft1 ERP συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση σας, βοηθώντας σας να επιτυγχάνετε εξαιρετική απόδοση με χαμηλότερο κόστος.Συμπληρώστε τη φόρμαΠαρακαλούμε, συμπληρώστε τις ακόλουθες πληροφορίες. Στο email που θα δηλώσετε, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την ενεργοποίηση και χρήση της εφαρμογής.
   Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική