Home > Soft1 Series 6 > Mobility > SOFTONE WMS Lite > Enterprise Mobillity > SOFTONE WMS LiteSOFTONE WMS Lite
Βελτιστοποιήστε τη λειτουργία της αποθήκης σας

Ζητήστε παρουσίαση
Αναβαθμίστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας με μία ισχυρή λύση που προσφέρει τη λειτουργικότητα, τον έλεγχο και την ευελιξία που απαιτεί η διαχείριση αποθηκευτικών χώρων και αποθεμάτων. To SOFTONE WMS Lite αποτελεί μία σύγχρονη mobile εφαρμογή που αυτοματοποιεί όλες τις καθημερινές διαδικασίες της αποθήκης, διασφαλίζοντας ταχύτητα εργασιών και ακρίβεια κινήσεων και αποθεμάτων.

Με φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, η εφαρμογή SOFTONE WMS Lite υποστηρίζει τους εργαζόμενους σας τη στιγμή ακριβώς που μετακινούνται στις εγκαταστάσεις της αποθήκης. Με το SOFTONE WMS Lite, οι χειριστές της αποθήκης έχουν στη φορητή τους συσκευή όλα τα εργαλεία και τα δεδομένα που χρειάζονται για να διεκπεραιώνουν εύκολα κι αποτελεσματικά όλες τις εργασίες τους, αποφεύγοντας λάθη, αστοχίες, παραλείψεις και καθυστερήσεις.

Σε πλήρη διασύνδεση με την κεντρική μηχανογράφηση, το SOFTONE WMS Lite προσφέρει real-time ενημέρωση και έλεγχο για τη ροή εργασιών και την εξέλιξη των αποθεμάτων, και ελαχιστοποιεί χειροκίνητες καταχωρήσεις, βοηθώντας σας να μειώσετε το κόστος λειτουργίας των αποθηκευτικών σας χώρων και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στα αιτήματα των πελατών σας.


Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σας

Τρέξτε όλες τις εργασίες της αποθήκης μέσα από το tablet ή το κινητό σας, ενημερώνοντας το SOFTONE ERP με όλα τα σχετικά δεδομένα και παραστατικά. Εξυπηρετήστε ή καταχωρήστε νέες παραγγελίες και διεκπεραιώστε επιστροφές πελατών. Απλοποιήστε το picking μεμονωμένων ή συγκεντρωτικών παραγγελιών και προχωρήστε στην πακετοποίησή τους. Διενεργήστε παραλαβές αγορών, ενδοδιακινήσεις και φυσικές απογραφές, και αναπληρώστε τα αποθέματά σας, καταχωρώντας μαζικές παραγγελίες προς προμηθευτές.

Εργαστείτε εύκολα κι αποδοτικά

Ελαχιστοποιήστε τα κλικ και τις περιττές ενέργειες. Προσαρμόστε το μενού στις ανάγκες σας, ορίζοντας με drag & drop τη σειρά εμφάνισης των εργασιών σας. Ανατρέξτε σε οποιοδήποτε είδος της αποθήκης σας με μία απλή αναζήτηση κειμένου. Εργαστείτε απρόσκοπτα, «κλειδώνοντας» το χρονικό διάστημα επεξεργασίας των παραγγελιών σας. Διασυνδέστε την εφαρμογή με Bluetooth scanner ή σκανάρετε τα barcodes των ειδών σας με την κάμερα του κινητού σας!

Πραγματοποιήστε περισσότερα, real-time

Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα αποθεμάτων και παραγγελιών, από το σημείο όπου εργάζεστε. Καταχωρήστε νέα είδη ή διαχειριστείτε τη λίστα της αποθήκης σας. Συγκρίνετε τις τιμές στο ράφι με αυτές του SOFTONE ERP, διορθώνοντας λάθη. Διαχειριστείτε SN, παρτίδες, σετ ειδών και χαρακτηριστικά, διασφαλίζοντας την ορθή εκτέλεση παραγγελιών. Διασυνδέστε την εφαρμογή με ασύρματους εκτυπωτές για την εκτύπωση παραστατικών, ετικετών και δελτίων συσκευασίας.Κινηθείτε ταχύτερα, χωρίς λάθη

Εντοπίστε τις καταχωρημένες παραγγελίες αγορών και πωλήσεων, ελέγχοντας τα είδη και τις ποσότητες που πρέπει να συλλέξετε. Διαχωρίστε αυτόματα παραγγελίες με είδη από διαφορετικές παρτίδες ή/και αποθηκευτικούς χώρους σε πολλαπλές γραμμές παραστατικών. Αξιοποιήστε ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις για την αποφυγή λαθών όπως η υπέρβαση ποσότητας ή η εισαγωγή νέου είδους κατά τις διαδικασίες picking και packing.

Αξιοποιήστε αποτελεσματικά τους πόρους σας

Διεκπεραιώστε ταχύτερα όλες τις λειτουργίες της αποθήκης, δεσμεύοντας λιγότερους ανθρώπους. Εκτελέστε βήμα βήμα κάθε εργασία, με σαρώσεις που διασφαλίζουν τη real-time ενημέρωση της κεντρικής μηχανογράφησης SOFTONE ERP. Επιταχύνετε την παραλαβή υλικών και τη ροή ειδών στους αποθηκευτικούς χώρους, και βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες picking και packing, επιτυγχάνοντας την ορθή εκτέλεση των παραγγελιών σας.


Βελτιώστε τη ροή των εργασιών σας

Οργανώστε καλύτερα την αποθήκη σας

Διευκολύνετε την αποθήκευση των προϊόντων σας, τον εντοπισμό και τη συλλογή των παραγγελιών σας. Κατευθύνετε τους χειριστές στις ακριβείς θέσεις αποθήκευσης, απλοποιώντας διαδικασίες παραλαβών, ενδοδιακινήσεις και απογραφές ειδών. Εξοικονομήστε χρόνο ορίζοντας άμεσα τη θέση αποθήκευσης ενός είδους ή επιλέγοντας αυτόματα τη θέση που είχε τεθεί για αντίστοιχα είδη.

Διαχειριστείτε αποδοτικά τα αποθέματά σας

Διατηρήστε τον έλεγχο της ροής των προϊόντων στους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησής σας. Καταγράψτε όλα τα δεδομένα των αποθέματών σας, σαρώνοντας τα είδη καθώς εισέρχονται, μετακινούνται και εξέρχονται από την αποθήκη. Παρακολουθήστε real-time την εξέλιξη των αποθεμάτων σας, βελτιστοποιώντας τη διαχείριση και τον κύκλο εργασιών τους.

Εκπληρώστε ταχύτερα τις παραγγελίες σας

Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες των πελατών σας από το σημείο στο οποίο εργάζεστε, εντοπίζοντας εύκολα τις ακριβείς θέσεις αποθήκευσης των ειδών που συμμετέχουν σε αυτές. Επιταχύνετε τις διαδικασίες συλλογής και συσκευασίας με τη σάρωση και επαλήθευση των επιλεγμένων ειδών έναντι του παραστατικού της παραγγελίας, απευθείας από τη φορητή σας συσκευή.

Αντλήστε αξία από τις διαδικασίες σαςΔιασφαλίστε την ακρίβεια των δεδομένων σας

Καταγράψτε όλες τις κινήσεις της αποθήκης, βοηθώντας τους ανθρώπους του Customer Service να διαχειρίζονται αιτήματα σχετικά με παραγγελίες και επιστροφές. Προσφέρετε στους πωλητές σας ενημέρωση για την εξέλιξη των αποθεμάτων, ενισχύοντας τη λήψη νέων παραγγελιών. Υποστηρίξτε τον καταρτισμό προβλέψεων και τον προγραμματισμό αγορών για την έγκαιρη αναπλήρωση των αποθεμάτων σας.

Περιορίστε το λειτουργικό σας κόστος

Αποφύγετε λάθη και αστοχίες που προκαλούνται από τη χρήση φύλλων excel και έντυπων παραστατικών, και οδηγούν σε επιστροφές ή ακυρώσεις παραγγελιών. Περιορίστε το κόστος επένδυσης σε hardware, σαρώνοντας είδη και συσκευασίες με την κάμερα της συσκευής σας. Ενισχύστε ουσιαστικά τους χειριστές της αποθήκης με μία σύγχρονη και εύχρηστη mobile λύση που δεν απαιτεί πολύωρες εκπαιδεύσεις.

Αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών σας

Δώστε τέλος σε ελλιπείς ή λανθασμένες εκτελέσεις παραγγελιών που αυξάνουν τις επιστροφές. Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες picking και packing, διασφαλίζοντας ότι το κατάλληλο προϊόν παραδίδεται στον κατάλληλο πελάτη, την κατάλληλη στιγμή. Σαρώστε είδη και κιβώτια, και εκτυπώστε επί τόπου ετικέτες και δελτία συσκευασιών, αναγράφοντας με ακρίβεια τα είδη που περιέχονται σε κάθε συσκευασία.

Λειτουργικές Ενότητες

Καταχωρήστε ένα νέο είδος στην αποθήκη σας, ενημερώνοντας αυτόματα τη λίστα ειδών του κεντρικού συστήματος. Διαχειριστείτε άμεσα όλα τα είδη της σχετικής λίστας που έχετε σχεδιάσει στο SOFTONE ERP. Εντοπίστε γρήγορα το είδος που σας ενδιαφέρει με χρήση κωδικού, εναλλακτικού κωδικού, barcode, παρτίδας και SN (με αναζήτηση κειμένου, χρήση Bluetooth scanner ή της κάμερας της συσκευής). Προβάλλετε οποιαδήποτε πληροφορία ενός είδους (SN, σετ ειδών, παρτίδες, ημερομηνίες λήξης, χρώμα-μέγεθος κλπ) ή μεταβάλλετε τα στοιχεία του. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των ειδών σας ανά αποθηκευτικό χώρο/ράφι, παρακολουθώντας μέσω χρωματικών απεικονίσεων τη διακύμανση των ποσοτήτων τους.

View Data Sheet

Διενεργήστε γρήγορα την πακετοποίηση των ειδών που έχετε συλλέξει κατά τη διαδικασία του picking. Σκανάρετε είδη και κιβώτια, ορίστε τις ποσότητές τους και καταχωρήστε το νέο παραστατικό, ενημερώνοντας αυτόματα το SOFTONE. Εκτυπώστε (μέσω Bluetooth εκτυπωτών) το σχετικό δελτίο με όλες τις πληροφορίες του πελάτη καθώς και είδη ανά κιβώτιο/συσκευασία. Επεξεργαστείτε τις ποσότητες των κιβωτίων που έχετε ήδη κλείσει, δημιουργώντας αυτόματα τη νέα εκτύπωση με τις ανανεωμένες ποσότητες.

View Data Sheet

Καταγράψτε και επαληθεύστε την κατάσταση και τις ποσότητες των αποθεμάτων των αποθηκευτικών σας χώρων, καταχωρώντας αυτόματα τα σχετικά παραστατικά φυσικής απογραφής στην κεντρική μηχανογράφηση SOFTONE. Αναζητήστε οποιοδήποτε είδος είτε πληκτρολογώντας, είτε σκανάροντας (με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής) τον κωδικό, τον εναλλακτικό κωδικό, την παρτίδα ή το SN του. Καταχωρήστε απευθείας ένα νέο είδος στην αποθήκη σας ή ενημερώστε τον κωδικό barcode ενός καταχωρημένου είδους.

View Data Sheet

Ελέγξτε και συγκρίνετε εύκολα τις τιμές των ετικετών των ειδών της αποθήκης σας με τις αναγραφόμενες τιμές στην κεντρική μηχανογράφηση SOFTONE της επιχείρησής σας. Εντοπίστε οποιοδήποτε είδος σας ενδιαφέρει, επεξεργαστείτε και ενημερώστε άμεσα τα στοιχεία του σε περίπτωση εντοπισμού διαφορών και εκτυπώστε -από το σημείο που βρίσκεστε- τις νέες ετικέτες ειδών με τις ενημερωμένες τιμές (με τη χρήση Bluetooth εκτυπωτών).

View Data Sheet

Επεξεργαστείτε τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο SOFTONE ERP, καταχωρήστε απευθείας μία νέα παραγγελία ή διεκπεραιώστε εύκολα τις επιστροφές των πελατών σας, δημιουργώντας τα σχετικά δελτία αποστολής/παραλαβής αντίστοιχα. Εισάγετε αυτόματα τα είδη (μίας παραγγελίας) που κάνουν χρήση διαφορετικής παρτίδας ή/και βρίσκονται σε διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο, σε διαφορετικές γραμμές του παραστατικού. Αξιοποιήστε τη λειτουργία “Lock Time” και κλειδώστε τη δυνατότητα επεξεργασίας μίας παραγγελίας, ορίζοντας το χρόνο που χρειάζεστε για την εξυπηρέτησή της.

View Data Sheet

Πραγματοποιήστε προγραμματισμένες παραλαβές παραγγελιών προμηθευτών για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εφαρμογή, καταχωρώντας τα σχετικά παραστατικά ποσοτικών παραλαβών. Εντοπίστε εύκολα κάθε είδος της παραγγελίας είτε πληκτρολογώντας, είτε σκανάροντας τον κωδικό του (με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής). Διαχειριστείτε είδη που κάνουν χρήση παρτίδας, επιλέγοντας έναν από τους υφιστάμενους κωδικούς ή δημιουργώντας απευθείας ένα νέο κωδικό παρτίδας.

View Data Sheet

Πραγματοποιήστε προγραμματισμένες ενδοδιακινήσεις ειδών μεταξύ των αποθηκευτικών χώρων της επιχείρησής σας, βάσει των σχετικών εντολών που είναι καταχωρημένες στο SOFTONE ERP. Παραλάβετε τα είδη που επιθυμείτε να μεταφέρετε σε ένα νέο αποθηκευτικό χώρο, καταχωρώντας απευθείας τα σχετικά παραστατικά αποθήκης.

View Data Sheet

Καταγράψτε τις ανάγκες σας και προχωρήστε έγκαιρα στην αναπλήρωση των αποθεμάτων σας, καταχωρώντας μαζικές παραγγελίες προς προμηθευτές. Εντοπίστε εύκολα όλα τα είδη που χρήζουν αναπλήρωσης ποσοτήτων (πληκτρολογώντας ή σκανάροντας τον κωδικό τους με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής) και ενσωματώστε τα στην παραγγελία, δημιουργώντας αυτομάτως διαφορετικά παραστατικά παραγγελίας για είδη διαφορετικών προμηθευτών.

View Data Sheet

Εντοπίστε και εξυπηρετήστε, μεμονωμένα ή μαζικά, τις παραγγελίες πελατών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Δημιουργήστε το νέο παραστατικό picking, προβάλλετε τα είδη και τις ποσότητες που πρέπει να συλλεγούν για την εκτέλεση της παραγγελίας και σκανάρετε τα είδη που εντοπίσατε στην αποθήκη. Καταχωρήστε αυτόματα ένα παραστατικό για περισσότερες παραγγελίες που αφορούν τον ίδιο πελάτη και εντοπίστε εύκολα εκκρεμότητες με ανεκτέλεστες ποσότητες. Αξιοποιήστε τις ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις του SOFTONE WMS Lite για την αποφυγή λαθών όπως η υπέρβαση ποσότητας ή η εισαγωγή νέου είδους. Εκτυπώστε ετικέτες ειδών μέσω Bluetooth εκτυπωτών.

View Data Sheet

Παραλάβετε και εξυπηρετήστε παραγγελίες αγορών που έχουν εισαχθεί στο SOFTONE ERP, καταχωρώντας ένα πρόσθετο δελτίο παραλαβής από προμηθευτή. Δημιουργήστε το νέο παραστατικό packing με τα είδη και τις ποσότητες της παραγγελίας που πρέπει να συλλεγούν, και σκανάρετε τα είδη. Καταχωρήστε αυτόματα ένα παραστατικό το οποίο ενσωματώνει περισσότερες παραγγελίες από τον ίδιο προμηθευτή και εντοπίστε άμεσα εκκρεμότητες ειδών. Ορίστε ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις για την αποφυγή λαθών όπως η υπέρβαση ποσότητας ενός είδους.

View Data Sheet

Μεταφέρετε είδη μεταξύ των υποκαταστημάτων της επιχείρησής σας, των αποθηκευτικών χώρων ενός υποκαταστήματος ή ακόμη και των επιμέρους θέσεων αποθήκευσης, χωρίς λάθη και παραλείψεις. Αναζητήστε οποιοδήποτε είδος είτε πληκτρολογώντας, είτε σκανάροντας τον κωδικό, τον εναλλακτικό κωδικό, την παρτίδα ή το SN του (με Bluetooth scanner ή την κάμερα της συσκευής), και καταχωρήστε το σχετικό παραστατικό ενδοδιακίνησης, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης.

View Data Sheet

Δείτε επιπλέον


Ζητήστε παρουσίαση


   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

Κατεβάστε τη mobile εφαρμογή Soft1 WMS Lite