Παραγωγή

Επαναπροσδιορίστε την παραγωγικότητά σας


Το Soft1 ERP Series 6 προσφέρει σε κάθε σύγχρονη βιομηχανική επιχείρηση, όλα όσα χρειάζεται για να προδιαγράψει ένα ακριβές μοντέλο παραγωγής, να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών της και να διασυνδεθεί εύκολα με τα συστήματα των προμηθευτών της.

Με εξειδικευμένη λειτουργικότητα και μεγάλη ευκολία χρήσης, η λύση παραγωγής της SoftOne μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες της και να περιορίσει το κόστος της, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση πελατών και την κερδοφορία της. Το Soft1 ERP Series 6 επιτρέπει το λεπτομερή σχεδιασμό των προμηθειών πρώτων υλών βάσει της πραγματικής ζήτησης, τυποποιεί τις σχέσεις συνεργασίας τόσο με προμηθευτές, όσο και με τη διεύθυνση εφοδιαστικής αλυσίδας και προσφέρει αυξημένη ακρίβεια στον υπολογισμό του κόστους παραγωγής των προϊόντων σας.

Η ενότητα διαχείρισης παραγωγής του Soft1 Series 6 προσφέρει ολοκληρωμένο έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή της με τα πλέον αυστηρά πρότυπα. Ενσωματώνοντας ένα ισχυρό σύστημα real-time αναφορών, διευκολύνει σημαντικά τη λήψη αποφάσεων, εγγυώμενη την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας παραγωγής των προϊόντων σας.


Επιλέξτε και εσείς το Soft1 ERP

Μεγιστοποιήστε την απόδοση παραγωγής

Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων σας. Προγραμματίστε και ελέγξτε καλύτερα όλα τα επιμέρους στάδια και πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα χωρίς πρόσθετους πόρους.


Υποστηρίξτε τη λήψη αποφάσεων

Δείτε σε πραγματικό χρόνο κρίσιμους δείκτες απόδοσης. Σχεδιάστε με ασφάλεια τις διαδικασίες σας, κάντε ακριβείς προβλέψεις και ανταποκριθείτε άμεσα στις ανάγκες των πελατών σας.


Κρατήστε χαμηλά το κόστος σας

Δώστε τέλος στην πολυπλοκότητα, τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα επικοινωνίας. Διαχειριστείτε τους ανθρώπους σας, βάσει των πραγματικών απαιτήσεων παραγωγής, περιορίζοντας τα έξοδα υπερωριών.


Αξιοποιήστε τα οφέλη του cloud

Υποστηρίξτε καλύτερα τη διαδικασία παραγωγής, με μία πραγματική cloud λύση. Προσδώστε ευελιξία στη λειτουργία και μειώστε το κόστος σας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Εξειδικευμένες Λειτουργίες

Προδιαγράψτε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων σας, παρακολουθώντας λεπτομερώς σχετικές εντολές και παραστατικά, καθώς επίσης και συμπαράγωγα και υποπροϊόντα. Διαχειριστείτε τη φύρα της παραγωγής, κατανέμοντας τυχόν ελλείμματα στις παραγόμενες ποσότητες. Καθορίστε ελάχιστα και μέγιστα αποδεκτά υπόλοιπα αποθήκης, δείτε απαιτήσεις αναλώσεων βάσει εντολών παραγωγής ή παραγγελιών και παρακολουθήστε διεξοδικά το κόστος των παραγόμενων ειδών σας.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε τα αποθέματά σας ανά εγκατάσταση, αποθήκη, θέση, παρτίδα και serial number. Αξιοποιήστε προηγμένα συστήματα ελέγχου και μεθόδους αποτίμησης όπως FIFO και LIFO. Περιορίστε το κόστος και τις αστοχίες με τη χρήση ABC ανάλυσης.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε αρχεία παρτίδων με πλήρη στοιχεία για την ποσότητα των αποθεμάτων και την ημερομηνία λήξης, καθώς και δυνατότητα διακίνησης ανά γραμμή παραστατικών. Καταγράψτε το ιστορικό κινήσεων κάθε παρτίδας, διασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητά της.

View Data Sheet

Υποστηρίξτε όλες τις εμπορικές συναλλαγές της επιχείρησής σας (αγορές, πωλήσεις, εισπράξεις, πληρωμές, δαπάνες/ειδικές συναλλαγές) αξιοποιώντας τα διακριτά αρχεία πληροφοριών των συναλλασσομένων σας.

View Data Sheet

Υπολογίστε με ακρίβεια το κόστος παραγωγής. Ενημερώστε την αξία των αποθεμάτων, καθώς και την αναλυτική λογιστική βάσει στοιχείων παραγωγής, αναλώσεων και κόστους.

View Data Sheet

Δημιουργήστε εναλλακτικούς κωδικούς για τα είδη της αποθήκης σας, διευκολύνοντας την καταχώρηση, την ανεύρεση και την επιλογή τους.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα αποθέματα της επιχείρησής σας σε επίπεδο 3 διαφορετικών χαρακτηριστικών και εξάγετε πλήθος αναφορών και στατιστικών στοιχείων.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε πλήρως πωλήσεις, παραγγελίες πωλήσεων, προσφορές, αποστολές, επιστροφές, πιστωτικά, ακυρωτικά κλπ.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους. Παρακολουθήστε αναλυτικά θέσεις αποθήκευσης σε όλες τις διακινήσεις αποθεμάτων.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε τους σειριακούς αριθμούς των προϊόντων σας, σε όλες τις διακινήσεις τους.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε εύκολα συναλλαγές σύνθετων υλικών, με τη χρήση πλήθους αυτοματισμών. Δημιουργήστε σετ ειδών για αποθέματα, αλλά και υπηρεσίες (εάν απαιτείται) και παρακολουθήστε το κόστος τους, με επιλογή χρήσης αυτόματων παραστατικών σύνθεσης ή αποσύνθεσης κατά τη διακίνησή τους.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε πλήρως αγορές, παραγγελίες αγορών, προσφορές, αποστολές, επιστροφές, πιστωτικά, ακυρωτικά κλπ..

View Data Sheet


Δείτε επιπλέον


Ιστορίες Πελατών


Η Elviart Καλοϊδάς ΑΒΕΕ εξειδικεύεται από το 1952 στην παραγωγή προϊόντων ζύμης. Με ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις ημερήσιας παραγωγής 650.000 τεμαχίων. Δραστηριοποιούμενη μέσω αυτόνομων δικτύων διανομής σε Γερμανία και Κύπρο, προωθεί τη διευρυμένη γκάμα των προϊόντων της στην ευρωπαϊκή αγορά και τις χώρες της Μέσης Ανατολής αντίστοιχα.

Δείτε το case study


Με ενδιαφέρει   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική