Λιανικό Εμπόριο

Η λιανική 24x7


Το SOFTONE Retail καλύπτει ιδανικά τις σύνθετες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης λιανικής πώλησης. Με εξειδικευμένη λειτουργικότητα και φιλικό περιβάλλον εργασίας, διασφαλίζει την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία και της δικής σας επιχείρησης, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Η εξελιγμένη λύση της SOFTONE εξυπηρετεί όλες τις δραστηριότητές σας, παρέχοντας real-time ενημέρωση για την απόδοση των καταστημάτων, τη διακύμανση του κόστους και την εξέλιξη των αποθεμάτων σας. Σχεδιασμένη για τις ανάγκες του κλάδου λιανικής, προσφέρει αυτοματοποίηση και ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών, βοηθώντας τους πωλητές της επιχείρησής σας, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Οι λειτουργικές ενότητες του SOFTONE Retail απλοποιούν τη λειτουργία του ταμείου, υποστηρίζουν πλήρως τη διαχείριση προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών, παρέχοντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένη εικόνα για τα οικονομικά σας. Αναβαθμίστε σήμερα τις καθημερινές εργασίες της επιχείρησής σας με την ολοκληρωμένη λύση λιανικής του SOFTONE Series 6 και επικεντρωθείτε στις πωλήσεις των προϊόντων σας.


Επιλέξτε και εσείς το SOFTONE Retail

Λειτουργήστε πιο αποδοτικά

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας και αναπτύξτε την επιχείρησή σας. Με το SOFTONE Retail, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις πωλήσεις και τα αποθέματά σας, να μειώσετε την πολυπλοκότητα και να βελτιώσετε την καθημερινή σας λειτουργία.


Προσφέρετε καλύτερη εξυπηρέτηση

Ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πελατών σας, προσφέροντάς τους κάθε φορά εντυπωσιακή εμπειρία πώλησης. Αξιοποιήστε τα εργαλεία επιβράβευσης του SOFTONE για τη διατήρηση υφιστάμενων, καθώς και την προσέλκυση νέων πελατών.


Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα

Δείτε real-time τις πωλήσεις, τις εισπράξεις και τα αποθέματα των καταστημάτων σας. Υποστηρίξτε πλήρως τη λειτουργία της επιχείρησής σας, αντλήστε χρήσιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας και λάβετε πιο γρήγορα σημαντικές αποφάσεις.


Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Βελτιώστε τη λειτουργία των καταστημάτων σας και εκμεταλλευθείτε νέες ευκαιρίες πώλησης. Με το SOFTONE, προσαρμόζεστε έγκαιρα στις συνθήκες της αγοράς, λαμβάνοντας άμεσα αποφάσεις για τιμές και αναπαραγγελίες ειδών.

Εξειδικευμένες Λειτουργίες

Διαχειριστείτε τις ανάγκες λιανικής πώλησης με μία ειδικά σχεδιασμένη οθόνη που υποστηρίζει τη γρήγορη καταχώρηση ειδών. Ενσωματώστε τα στοιχεία του πελάτη στην απόδειξη λιανικής ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής (μετρητά, πιστωτική κάρτα, κλπ.). Διασυνδέστε την εφαρμογή με μηχανάκια πιστωτικών καρτών και αυτοματοποιήστε τη διαχείριση προκαταβολών και παραγγελιών.

View Data Sheet

Διαμορφώστε σύνθετα σενάρια τιμολογιακών πολιτικών αγορών ή πωλήσεων. Αυτοματοποιήστε την εφαρμογή συμφωνημένων τιμών, εκπτώσεων και δώρων σε σχετικά παραστατικά.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους. Παρακολουθήστε αναλυτικά θέσεις αποθήκευσης σε όλες τις διακινήσεις αποθεμάτων.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε αρχεία παρτίδων με πλήρη στοιχεία για την ποσότητα των αποθεμάτων και την ημερομηνία λήξης, καθώς και δυνατότητα διακίνησης ανά γραμμή παραστατικών. Καταγράψτε το ιστορικό κινήσεων κάθε παρτίδας, διασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητά της.

View Data Sheet

Εφαρμόστε προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης πελατών. Διαχειριστείτε κάρτες μέλους και πολιτικές έκδοσης δωροεπιταγών και παροχής εκπτώσεων. Διαμορφώστε σύνθετα σενάρια επιβράβευσης αγορών με αυτοματοποίηση διαδικασιών συλλογής πόντων και απόδοσης προνομίων.

View Data Sheet

Αυτοματοποιήστε τις σχέσεις σας με υφιστάμενους, αλλά και δυνητικούς πελάτες της επιχείρησής σας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά επαφές, ενέργειες πωλήσεων, ευκαιρίες πωλήσεων και προωθητικές ενέργειες. Διασυνδέστε την εφαρμογή με τηλεφωνικά κέντρα, καθώς και δημοφιλείς λογαριασμούς όπως το Gmail και το Outlook.

View Data Sheet

Δημιουργήστε εναλλακτικούς κωδικούς για τα είδη της αποθήκης σας, διευκολύνοντας την καταχώρηση, την ανεύρεση και την επιλογή τους.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα αποθέματα της επιχείρησή σας σε επίπεδο 3 διαφορετικών χαρακτηριστικών και εξάγετε πλήθος αναφορών και στατιστικών στοιχείων.

View Data Sheet

Διασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων σας, ακόμη και σε περιπτώσεις διακοπής σύνδεσης.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε τα αποθέματά σας ανά εγκατάσταση, αποθήκη, θέση, παρτίδα και serial number. Αξιοποιήστε προηγμένα συστήματα ελέγχου και μεθόδους αποτίμησης όπως FIFO και LIFO. Περιορίστε το κόστος και τις αστοχίες με τη χρήση ABC ανάλυσης.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε τους σειριακούς αριθμούς των προϊόντων σας, σε όλες τις διακινήσεις τους.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε εύκολα συναλλαγές σύνθετων υλικών, με τη χρήση πλήθους αυτοματισμών. Δημιουργήστε σετ ειδών για αποθέματα, αλλά και υπηρεσίες (εάν απαιτείται) και παρακολουθήστε το κόστος τους, με επιλογή χρήσης αυτόματων παραστατικών σύνθεσης ή αποσύνθεσης κατά τη διακίνησή τους.

View Data Sheet


Δείτε επιπλέον


Ιστορίες Πελατών


"Η μετάβαση στη λύση της SOFTONE, έδωσε αυτομάτως τέλος σε προβλήματα ταχύτητας και περιορισμούς που εντοπίζονταν στην καθημερινή λειτουργία της λιανικής. Το SOFTONE υποστηρίζει αποτελεσματικά τη διαχείριση προωθητικών και ενεργειών Customer Loyalty, αυτοματοποιώντας παράλληλα την ενημέρωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος."

Λυκούργος Μαντζουρανίδης, Υπεύθυνος Μηχανογράφησης, ΛΗΤΩ Α.Ε.

Δείτε το case study


Με ενδιαφέρει
   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική