Ανθρώπινο Δυναμικό
Η SoftOne πιστεύει στους ανθρώπους της. Διαθέτει καταξιωμένα στελέχη της αγοράς λογισμικού που συνεργάζονται αρμονικά με νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζονται ένα κοινό όραμα και υψηλούς στόχους.

Τα συστατικά της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά που δημιουργούν καινοτομικές και αξιόπιστες εφαρμογές και λύσεις και εν τέλει, αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Η SoftOne επενδύει στη διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της, ώστε να διατηρούν το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Με δυνατότητα διαρκούς πρόσβασης σε κάθε πηγή πληροφόρησης, οι άνθρωποι της SoftOne είναι σε θέση να αξιοποιούν το ταλέντο και τις γνώσεις τους και να αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το έργο τους ποιοτικά και με ακρίβεια. Έτσι, οι νέες ιδέες αξιοποιούνται πολύπλευρα και σε κάθε επίπεδο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, καθώς η SoftOne θεωρεί ότι οι εργαζόμενοί της αποτελούν το σημαντικότερο εταιρικό της κεφάλαιο, υπάρχει σε συνεχή εφαρμογή και εξέλιξη, ένα συγκροτημένο πρόγραμμα παροχών και υποστήριξής τους.