Soft1 Series 5
Δυναμική ευφυΐαΗ χρήση νέων, καινοτόμων τεχνολογιών παράγει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη σύγχρονη επιχείρηση, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά κάθε λειτουργία της.
Η SoftOne πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει το Soft1 Β.Α.Μ (Business Automation Machine) και την EVA, το νέο ψηφιακό βοηθό του Soft1, φέρνοντας δυναμικά στο προσκήνιο την επόμενη γενιά της αυτοματοποίησης διαδικασιών, αυτήν του intelligent automation, της τεχνητής νοημοσύνης και του machine learning.

Soft1 B.A.M

Το Soft1 Business Automation Machine είναι ένα εργαλείο που καθορίζει, συντονίζει και αυτοματοποιεί την εκτέλεση επιχειρησιακών διαδικασιών. Διαθέσιμο για κάθε λειτουργία του Soft1, επιτρέπει την αυτοματοποίηση τόσο μίας σύντομης σειράς ενεργειών, όσο και πολύπλοκων επαναλαμβανόμενων διαδικασιών.

Το Soft1 B.A.M αλλάζει ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας εργαζομένων και τμημάτων, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν εύκολα, τις δικές τους αυτοματοποιημένες διαδικασίες.


Ανακαλύψτε τα οφέλη της αυτοματοποίησης


Ενίσχυση παραγωγικότητας

Η αυτοματοποίηση διευκολύνει τη λειτουργία κάθε επιχείρησης. Όσες περισσότερες διαδικασίες τυποποιεί μία εταιρεία, τόσο περισσότερο χρόνο απελευθερώνει για τους ανθρώπους της. Το Soft1 B.A.M απαλλάσσει τους εργαζόμενους από χρονοβόρες εργασίες, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε δραστηριότητες πιο σχετικές με τη θέση τους. Την ίδια στιγμή, διασφαλίζει ότι οι εργασίες αυτές εκτελούνται πάντα όπως έχουν οριστεί.


Ελαχιστοποίηση χρόνου και λαθών

Η μηχανή αυτοματοποίησης του Soft1 Series 5 βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξαλείψουν περιττές χειροκίνητες ενέργειες και ανθρώπινα λάθη, που κοστίζουν σε χρόνο και ανθρώπινους πόρους. Το Soft1 B.A.M. ενημερώνει το χρήστη για εκκρεμείς ενέργειες, στέλνει υπενθυμίσεις, ελέγχει το status εργασιών και πολλά άλλα. Η χρήση του Soft1 B.A.M μειώνει τη συνολική προσπάθεια, το χρόνο και το κόστος που απαιτούνται για την επιτυχή εκτέλεση μίας σειράς εργασιών.


Ισχυρή πληροφόρηση

Το Soft1 B.A.M επιτρέπει στα στελέχη των επιχειρήσεων να αναλύουν διεξοδικά αναφορές για τρέχουσες τάσεις, να εντοπίζουν σημαντικά προβλήματα ή καθυστερήσεις και να παρακολουθούν την απόδοση ανθρώπων και διαδικασιών, σε πραγματικό χρόνο. Αυτό τους βοηθάει να σχεδιάζουν και να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, αλλά και να λαμβάνουν έγκαιρα και γρήγορα τεκμηριωμένες αποφάσεις.


Η αυτοματοποίηση διαδικασιών στην πράξη
Σχεδίαση με drag & drop

Η μηχανή αυτοματοποίησης του Soft1 Series 5 επιτρέπει στο χρήστη να σχεδιάσει, να χτίσει (και να τροποποιήσει) οποιαδήποτε εργασία με παράλληλα ή διαδοχικά βήματα, από απλά projects έως πιο σύνθετες διαδικασίες κατά μήκος της επιχείρησης. Χωρίς ειδική εκπαίδευση ή κωδικοποίηση. Απλά, εισάγοντας κάθε βήμα της διαδικασίας με λειτουργία drag & drop.

Καθορισμός κανόνων & δικαιωμάτων

Με το Soft1 B.A.M, μπορείτε να ορίσετε κρίσιμες πολιτικές και συνθήκες και να αναπτύξετε αποτελεσματικά μια διαδικασία, εμπλέκοντας τους χρήστες μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η χορήγηση και η διασφάλιση των δικαιωμάτων πρόσβασης κάθε χρήστη, γίνεται σύμφωνα με το ρόλο του στην επιχείρηση και την υπό διαμόρφωση διαδικασία.

Λειτουργία mobility

Η μηχανή Soft1 B.A.M μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε ενότητα, οποιασδήποτε λύσης Soft1, συμπεριλαμβανομένων των Soft1 web και mobile εφαρμογών. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει τις ομάδες να εργάζονται από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή, παρέχοντας ταυτόχρονα δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στους admin των διαδικασιών.

Βελτιστοποίηση βημάτων

Διαχειριστείτε οποιαδήποτε διαδικασία, απευθείας μέσα από το Soft1. Ελέγξτε σε πραγματικό χρόνο κάθε επιμέρους στάδιο, εντοπίστε δυσλειτουργίες που οδηγούν σε καθυστερήσεις και επιλύστε τις πριν γίνουν πρόβλημα. «Ξεφορτωθείτε» κάθε περιττό βήμα, επανασχεδιάστε και βελτιώστε τις διαδικασίες σας σε χρόνο μηδέν. Παρακολουθήστε όλες τις αλλαγές που καταχωρούνται και διασφαλίστε ότι αυτές θα ενσωματώνονται σε κάθε νεότερη έκδοση μιας διαδικασίας.

Παρακολούθηση διαδικασιών

Ελέγξτε εύκολα την πρόοδο κάθε διαδικασίας -βλέποντας το status της με τη μορφή ενός απλού διαγράμματος- και τις απαιτούμενες ενέργειες των χρηστών. Παρακολουθήστε φόρμες, εργασίες και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκκρεμεί, σε πραγματικό χρόνο. Κρατήστε ενήμερα όλα τα μέλη της ομάδας που εμπλέκονται στη διαδικασία, διασφαλίζοντας την εκτέλεση των εργασιών τους, στον καθορισμένο χρόνο.

Έξυπνη αξιολόγηση

Το Soft1 B.A.M παρέχει τη δυνατότητα στον υπεύθυνο κάθε διαδικασίας, να δημιουργήσει ειδικά dashboards και εργαλεία gadgets ώστε να μπορεί να μετράει την απόδοσή της, με αναλυτικές real-time πληροφορίες. Η χρήση του B.A.M διευκολύνει την αξιολόγηση σημαντικών δεικτών, υποστηρίζοντας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, την ευέλικτη λήψη αποφάσεων.


Γνωρίστε την EVA


Η EVA -Enterprise Virtual Assistant- είναι ένας καινοτόμος virtual βοηθός που παρέχει στους χρήστες σημαντικές δυνατότητες αυτοματοποίησης μέσα από κάθε έξυπνη συσκευή, βοηθώντας και καθοδηγώντας τους να ολοκληρώνουν εργασίες, σε λιγότερο χρόνο από ότι πριν. Η EVA προσφέρει στους χρήστες του Soft1 μία ασύγκριτη και μοναδική εμπειρία, καθώς πλέον μπορούν να επικοινωνούν και να αλληλοεπιδρούν με το λογισμικό όπως ακριβώς κάνουν και με τους συναδέλφους τους: μέσω της ομιλίας! Για πρώτη φορά, οι εργαζόμενοι μπορούν να αξιοποιούν τα δεδομένα και τις πληροφορίες του συστήματος ERP, χωρίς να χρειάζεται καν να συνδεθούν σε αυτό.
Η εσωτερική ομορφιά της EVA

Η EVA «ζωντανεύει» μέσα από μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν γνωστικές λειτουργίες, λειτουργίες επεξεργασίας ομιλίας, καθώς και ένα έξυπνο conversational user interface. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί τις πλέον εξελιγμένες λύσεις μηχανικής που διατίθενται σήμερα και αξιοποιεί τις δυνατότητες των cloud τεχνολογιών και των web services της SoftOne στην πλατφόρμα Microsoft Azure. Αποτέλεσμα; Η EVA μπορεί και επεξεργάζεται την ομιλία του χρήστη μέσα από διάφορα κανάλια, καταλαβαίνοντας πλήρως τι ζητάει κάθε φορά, σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Περισσότερο από μία μοναδική εμπειρία


Η EVA προσφέρει μία εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης, καθώς είναι ο πιο φυσικός, εύκολος και γρήγορος τρόπος λειτουργίας. Αξιοποιώντας τόσο γνωστικές, όσο και δυνατότητες συνομιλίας, η EVA μπορεί να εκτελεί διάφορα tasks και να ανταποκρίνεται άμεσα σε απλά αιτήματα του χρήστη μέσα από το Skype ή το Facebook Messenger.

Με τη χρήση ενός tablet ή smartphone, η EVA απαντάει άμεσα σε οποιαδήποτε ερώτηση του χρήστη σχετικά με οικονομικά ή άλλα στοιχεία, πωλήσεις, παραγγελίες, αγορές, αποθέματα ειδών, εγκρίσεις κα. Παράλληλα, είναι σε θέση να στέλνει και να διαχειρίζεται alerts, ειδοποιήσεις και μηνύματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι απλώς να ρωτήσει την EVA.

Το μέλλον ανήκει στην EVA


Η EVA είναι εδώ και το μέλλον είναι δικό της. Με τη σταδιακή ενσωμάτωση περισσότερων καινοτόμων τεχνολογιών, η EVA θα μετασχηματίσει το μοντέλο λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Αξιοποιώντας μελλοντικά ακόμη περισσότερες δυνατότητες machine learning, η EVA θα είναι σε θέση να επεξεργάζεται και να αυτοματοποιεί τις περισσότερες εργασίες και ενέργειες που πραγματοποιούν καθημερινά οι εργαζόμενοι.

Εμπλέκοντας τους χρήστες με τον πλέον φυσικό τρόπο, τη συνομιλία, η EVA αναμένεται να αποτελέσει στο σύντομο μέλλον, το πιο δημοφιλές μέσο επικοινωνίας τους με το ERP.
Δοκιμάστε δωρεάν το Soft1 Series 5Παρακαλούμε, συμπληρώστε τις ακόλουθες πληροφορίες. Στο email που θα δηλώσετε, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την ενεργοποίηση και χρήση της εφαρμογής.
   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική