Χονδρικό Εμπόριο & Διανομή

Κρατήστε τα πάντα σε κίνηση


Το Soft1 ERP Series 6 αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που βοηθάει κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και τη διανομή, να αναπτυχθεί ταχύτερα, επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης πελατών. Με ισχυρά εργαλεία reporting και λειτουργικότητα που εκτείνεται από τις παραγγελίες, τις πωλήσεις και τις αγορές έως τη διαχείριση αποθηκών, αποθεμάτων και οικονομικών στοιχείων, η λύση της SoftOne υποστηρίζει αποτελεσματικά κάθε δραστηριότητά σας.

Το Soft1 ERP Series 6 σας παρέχει τη δυνατότητα να τρέξετε την επιχείρησή σας, ακόμα και όταν είστε εκτός γραφείου. Δώστε στους ανθρώπους σας ασφαλή πρόσβαση στα εταιρικά σας δεδομένα, τη στιγμή ακριβώς που τα χρειάζονται, από όπου και αν βρίσκονται. Ανταποκριθείτε ταχύτερα στα αιτήματα των πελατών σας, διευκολύνοντας τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Οδηγήστε την επιχείρησή σας ψηλά με ένα σύγχρονο σύστημα ERP. Κατανοήστε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σας, εκμεταλλευθείτε νέες ευκαιρίες και βελτιώστε σημαντικά την κερδοφορία σας.


Επιλέξτε και εσείς το Soft1 ERP

Ελέγξτε απόλυτα το κόστος σας

Παρακολουθήστε καλύτερα τους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησής σας. Βελτιώστε τη διαχείριση των αποθεμάτων σας και μειώστε το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας, αυξάνοντας την κερδοφορία σας.


Βάλτε τέλος στην πολυπλοκότητα

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες διανομής των προϊόντων σας. Απλοποιήστε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής σας, από τις πωλήσεις και τα αποθέματα έως τη διανομή και τη χρηματοοικονομική διαχείριση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.


Δείτε όλα όσα χρειάζεστε

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία των δραστηριοτήτων σας. Βοηθήστε τους ανθρώπους σας να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Δείτε άμεσα όλες τις πληροφορίες που θέλετε, από οπουδήποτε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.


Αναβαθμίστε το customer service

Διαφοροποιηθείτε, προσφέροντας αναβαθμισμένο customer service. Ενισχύστε περαιτέρω τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας, προσαρμοζόμενοι εύκολα και με χαμηλότερο κόστος, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Εξειδικευμένες Λειτουργίες

Παρακολουθήστε τα αποθέματά σας ανά εγκατάσταση, αποθήκη, θέση, παρτίδα και serial number. Αξιοποιήστε προηγμένα συστήματα ελέγχου και μεθόδους αποτίμησης όπως FIFO και LIFO. Περιορίστε το κόστος και τις αστοχίες με τη χρήση ABC ανάλυσης.

View Data Sheet

Δημιουργήστε εναλλακτικούς κωδικούς για τα είδη της αποθήκης σας, διευκολύνοντας την καταχώρηση, την ανεύρεση και την επιλογή τους.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα αποθέματα της επιχείρησής σας σε επίπεδο 3 διαφορετικών χαρακτηριστικών και εξάγετε πλήθος αναφορών και στατιστικών στοιχείων.

View Data Sheet

Παράξτε προηγμένα σενάρια πιστωτικού ελέγχου για συγκεκριμένες κατηγορίες παραστατικών και τρόπων πληρωμής. Εφαρμόστε αυτόματα προειδοποιήσεις, απαγορεύσεις, ερωτήσεις και διαδικασίες εγκρίσεων κατά την καταχώρηση παραστατικών.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά περισσότερες θέσεις αποθήκευσης, περισσότερων κωδικών. Ελέγξτε εύκολα τα αποθέματά σας, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε τους σειριακούς αριθμούς των προϊόντων σας, σε όλες τις διακινήσεις τους.

View Data Sheet

Διαχειριστείτε εύκολα συναλλαγές σύνθετων υλικών, με τη χρήση πλήθους αυτοματισμών. Δημιουργήστε σετ ειδών για αποθέματα, αλλά και υπηρεσίες (εάν απαιτείται) και παρακολουθήστε το κόστος τους, με επιλογή χρήσης αυτόματων παραστατικών σύνθεσης ή αποσύνθεσης κατά τη διακίνησή τους.

View Data Sheet

Δημιουργήστε αρχείο νομισμάτων και ισοτιμιών, χρησιμοποιώντας έως και 3 νομίσματα ανά συναλλαγή (εγχώριο, συναλλαγής και συναλλασσόμενου). Υπολογίστε συναλλαγματικές διαφορές, συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών Intrastat & Vies και ενημερώστε αυτόματα τις συναλλαγές με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

View Data Sheet

Αξιοποιήστε στοιχεία προβλέψεων και παραγγελιών, καθώς και real-time αποθεμάτων και διαμορφώστε εντολές αγορών που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στη ζήτηση των προϊόντων σας.

View Data Sheet

Παρακολουθήστε αρχεία παρτίδων με πλήρη στοιχεία για την ποσότητα των αποθεμάτων και την ημερομηνία λήξης, καθώς και δυνατότητα διακίνησης ανά γραμμή παραστατικών. Καταγράψτε το ιστορικό κινήσεων κάθε παρτίδας, διασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητά της.

View Data Sheet

Διαμορφώστε σύνθετα σενάρια τιμολογιακών πολιτικών αγορών ή πωλήσεων. Αυτοματοποιήστε την εφαρμογή συμφωνημένων τιμών, εκπτώσεων και δώρων σε σχετικά παραστατικά.

View Data Sheet

Υπολογίστε το κόστος των εισαγόμενων (ή εξαγόμενων) αποθεμάτων σας με τήρηση φακέλου εισαγωγής (ή εξαγωγής), όπου καταχωρούνται όλα τα παραστατικά εξόδων, καθώς και τυχόν προβλέψεις εξόδων. Χρησιμοποιήστε διάφορα κριτήρια υπολογισμού (αξία, βάρος, όγκος κλπ.) και υποστηρίξτε επίσης την υποβολή δηλώσεων Intrastat και Vies.

View Data Sheet


Δείτε επιπλέον


Ιστορίες Πελατών


Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 1969. Με έδρα την Αθήνα, υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Λάρισα, καθώς και αντιπροσώπους στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι της επικράτειας, παρέχοντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών στο χώρο των μεταφορών και των Logistics.

Δείτε το case study


Με ενδιαφέρει   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική