Ένας κόσμος νέων ευκαιριών

Δοκιμάστε δωρεάν το Soft1

Με επίκεντρο τις ανάγκες σας

Ευκολία χρήσης

Διαχειριστείτε τις εργασίες σας με μία εφαρμογή, εξαιρετικά εύκολη στην εκμάθηση και τη χρήση. Κερδίστε χρόνο και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει αξία: την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η επιχείρησή σας εν κινήσει

Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του Soft1 Series 6 και εργαστείτε αποτελεσματικά από όπου και αν βρίσκεστε, με οποιαδήποτε συσκευή.

Τα πάντα, με μία ματιά

Δείτε τι συμβαίνει στην επιχείρησή σας, σε πραγματικό χρόνο. Ανατρέξτε εύκολα στα δεδομένα σας και διεκπεραιώστε αποδοτικά τις εργασίες σας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα.


Όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας

Ξεκινήστε άμεσα

Απαλλαγείτε από κάθε πολυπλοκότητα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα με μία πραγματική cloud εφαρμογή. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Soft1 Series 6 από την πρώτη κιόλας ημέρα και βελτιώστε τη συνολική απόδοση της επιχείρησής σας.

Υποστηρίξτε τη δουλειά σας

Ανταποκριθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της καθημερινής σας λειτουργίας. Το Soft1 Series 6 προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας, αυτοματοποιώντας όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας.

Διαχειριστείτε καλύτερα τα έξοδά σας

Ελέγξτε εύκολα το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας, με μία cloud λύση “pay-as-you-go” ή μία συνδρομητική λύση ASK, και εστιαστείτε στην ανάπτυξη των εσόδων σας.Ξεκινήστε οικονομικά

Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση λογισμικού. Επιλέξτε τη Soft1 cloud λύση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και χρησιμοποιήστε τη οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μέσα από τη φορητή σας συσκευή.

Κερδίστε περισσότερα με λιγότερα

Διατηρήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας, με ένα ευέλικτο σύστημα λογισμικού που μπορεί να προσαρμόζεται -κάθε φορά- στις πραγματικές σας ανάγκες.


Μηχανογράφηση ως υπηρεσία

Χωρίς IT


Μην ανησυχείτε για την καθημερινή λειτουργία της μηχανογράφησής σας. Με τις Soft1 cloud λύσεις, τα πάντα τρέχουν αυτόματα ώστε να ασχολείστε αποκλειστικά με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Χωρίς κόστος hardware


Οι cloud λύσεις της SoftOne δεν απαιτούν πρόσθετο hardware. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε και εσείς την πιο σύγχρονη λύση SaaS της αγοράς, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε servers.

Αυτόματη αναβάθμιση


Επιλέγοντας μία Soft1 cloud λύση, λαμβάνετε αυτομάτως και ενημερώσεις με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα την τελευταία έκδοση του λογισμικού σας.

Αυξημένη ασφάλεια


Ξενοιάστε μια για πάντα για τα δεδομένα σας. Με πιστοποίηση EN ISO 27001:2013 και αυστηρές διαδικασίες backup, η επιχείρησή σας απολαμβάνει καθημερινά μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ζητήστε παρουσίαση
   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική
Λειτουργικές Ενότητες

Γενική Λογιστική, Έσοδα – Έξοδα, Εισπράξεις – Πληρωμές, Χρηματικοί & Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Αντιστοιχίσεις – Open Items, Διαχείριση Πιστωτικών Καρτών

Διαχείριση Έργων, Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης & Τεχνικοί, Επαφές & Φυσικά Πρόσωπα, Business Processes, Ημερολόγιο

Soft1 Web Report (5 χρήστες), Soft1 myCustomer (50 χρήστες), Soft1 QuickView, Soft1 MyPortal

Συναλλασσόμενοι (Πελάτες, Προμηθευτές, Χρεώστες, Πιστωτές), Αγορές, Πωλήσεις, Διαχείριση Λιανικής, Πολιτικές Πιστότητας Πελατών, Παρακολούθηση Πωλητών & Εισπρακτόρων, Διασύνδεση με υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING

Διαχείριση Επισυναπτόμενων Αρχείων & Εγγράφων, Ελεύθερα Πεδία & Αθροιστές, Σχεδίαση Αναφορών (Basic & Advanced)

Διαχείριση Αποθήκης (έως 3 αποθηκευτικοί χώροι), Εναλλακτικά – Αντίστοιχα Είδη, Χρώμα & Μέγεθος, Serial Numbers, Group Sets, Διαχείριση Υπηρεσιών

Σχεδιασμός Οθονών, Διαχείριση Απομακρυσμένων Εγκαταστάσεων (Remote Systems), Συστήματα Προειδοποιήσεων (Alert Systems)

Ιστορίες Πελατών

Η DELIVERAS Α.Ε. αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών online παραγγελιών φαγητού και άλλων προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα της επιχείρησης, www.deliveras.gr, ενσωματώνει πληθώρα επωνύμων εστιατορίων, αλυσίδων, αλλά και συνοικιακών καταστημάτων εστίασης, διαχειριζόμενη χιλιάδες παραγγελίες πελατών, ημερησίως.

Δείτε το case study

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το Soft1 Series 6;Τα προϊόντα της έκδοσης Open Enterprise διατίθενται στα ακόλουθα μοντέλα λειτουργίας:

Express

Best Seller

από46€

/μήνα /χρήστη
*Ισχύει για 1 χρήστη (ετήσια χρέωση)

Δωρεάν δοκιμή

Περιλαμβάνει βασική λειτουργικότητα στις ενότητες
Διαχείριση Αποθήκης
Εμπορική Δραστηριότητα
Διαχείριση Συναλλασσόμενων
Reporting Tools
Δυνατότητα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
Βασική λειτουργικότητα CRM

Δυνατότητα επιλογής
3 επιπλέον modules

Web & Mobile εφαρμογές
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Prime Plus

από63€

/μήνα /χρήστη
*Ισχύει για 1 χρήστη (ετήσια χρέωση)

Δωρεάν δοκιμή

Περιλαμβάνει διευρυμένη λειτουργικότητα στις ενότητες
Διαχείριση Αποθήκης
Εμπορική Δραστηριότητα
Διαχείριση Συναλλασσόμενων
Χρηματοοικονομική Διαχείριση
Advanced Reporting Tools
Δυνατότητα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
Λογιστικές Ενότητες
Βασική λειτουργικότητα CRM

Web & Mobile εφαρμογές
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.


Χρειάζεστε βοήθεια;