Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Ο Radu Opris νέος Group General Manager International του Ομίλου SOFTONE



Ο Radu Opris νέος Group General Manager International του Ομίλου SOFTONE

February 20, 2024


Νέα & Ανακοινώσεις

Ο Όμιλος SOFTONE, ένα από τα κορυφαία σχήματα εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει το διορισμό του κ. Radu Opris ως νέου Group General Manager International. Η συγκεκριμένη επιλογή επιβεβαιώνει τη δέσμευση του ομίλου SOFTONE για περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και την επίτευξη διαρκούς ανάπτυξης μέσω επέκτασης των δραστηριοτήτων του σε νέες αγορές.

Ο Radu Opris αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη στην αγορά πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και business software της ΝΑ Ευρώπης. Μέχρι να έρθει στη SOFTONE, κατείχε τη θέση Managing Director στην HP Enterprise Romania, και προηγουμένως κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Microsoft και η Motorola. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει επιδείξει με συνέπεια εξαιρετικές ικανότητες σε κομβικούς τομείς, μεταξύ των οποίων το άνοιγμα γεωγραφικών και κλαδικών αγορών, η ανάπτυξη δικτύων συνεργατών και η στελέχωση και ενδυνάμωση διοικητικών δομών και ομάδων.

Ο Radu Opris θα συνεργαστεί στενά με τους Country General Managers, Rado Vangelov (Βουλγαρία) και Alexandra Lucescu (Ρουμανία) με στόχο την επιτυχή υλοποίηση και επιτάχυνση του στρατηγικού πλάνου για τις αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας αλλά και τη διερεύνηση ευκαιριών σε νέες, αναπτυσσόμενες περιφερειακές αγορές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SOFTONE, κ. Πάνος Μαρτίνης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει o Radu Opris, τονίζοντας σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του Radu στο δυναμικό του Ομίλου SOFTONE. Η σημαντική διαδρομή του αλλά και η βαθιά κατανόηση της περιφερειακής αγοράς, θα συμβάλουν καθοριστικά στην εκτέλεση του φιλόδοξου πλάνου μας για τη ΝΑ Ευρώπη. Πιστοί στο όραμά μας, συνεχίζουμε με κινήσεις ποιότητας και ουσίας να χτίζουμε την παρουσία μας στις αγορές αυτές καθώς και την υλοποίηση της στρατηγικής μας για να καταστήσουμε τον Όμιλο SOFTONE ηγέτη στην εξέλιξη του business software στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την ευρύτερη ΝΑ Ευρώπη».





#News     #SOFTONE Group    

Σχετικά Άρθρα