Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SoftOne χορηγός στο AEGEAN Startups



Η SoftOne χορηγός στο AEGEAN Startups

October 19, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

Η SoftOne Technologies υπήρξε χορηγός του Πανελληνίου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups, που συνδιοργανώθηκε από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, παρουσία μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, μεντόρων και αξιολογητών του διαγωνισμού, ο Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης Web & Mobile εφαρμογών της SoftOne, κ. Γιάννης Γιωργουλάκης απένειμε το σχετικό βραβείο στην κατηγορία «Πληροφορική-Τηλεπικοινωνίες-Διακυβέρνηση-Κοινωνία».

Η στήριξη της SoftOne εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Μέσα από μία σειρά δράσεων που εκτείνονται από τη συνεργασία με πανεπιστημιακές και εκπαιδευτικές σχολές έως την ενίσχυση πρωτοποριακών projects και δράσεων, η SoftOne υποστηρίζει ενεργά τους νέους ανθρώπους, ενθαρρύνοντας δυναμικά την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Το AEGEAN Startups αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό ανάδειξης των βέλτιστων business plans σε κρίσιμους επιχειρηματικούς τομείς της περιφέρειας Αιγαίου. Στόχο του διαγωνισμού αποτελεί η προώθηση της έννοιας της επιχειρηματικότητας στη νέα γενιά, ως ταυτόχρονο μέσο προβολής του ιδιαίτερου προφίλ του Αιγαίου.

Συνεπής στις δεσμεύσεις της, η SoftOne θα συνεχίσει να αναπτύσσει δράσεις στήριξης του εταιρικού οικοσυστήματος της, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.





#Event     #News    

Σχετικά Άρθρα