Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η Voi & Noi επιλέγει το Soft1 Series 6 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της



Η Voi & Noi επιλέγει το Soft1 Series 6 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της

January 31, 2024


Νέα & Ανακοινώσεις

Η Voi & Noi, επιχείρηση με 40ετή ιστορία στον κλάδο της υπόδησης -και μία εκ των 500 κορυφαίων επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας βάσει οικονομικών αποτελεσμάτων και πλήθους βραβεύσεων και διακρίσεων για τη δραστηριοποίησή της στην αγορά- επέλεξε τη λύση ERP της SoftOne για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των καθημερινών της δραστηριοτήτων.

Το Soft1 Series 6 καλύπτει το σύνολο των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της Voi &Noi, ενοποιώντας την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα, καθώς και τη διαχείριση αποθεμάτων των τριών εταιρειών, των 60 καταστημάτων λιανικής και του e-shop του Ομίλου. Με απεριόριστες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας, το Soft1 επικοινωνεί απρόσκοπτα με το e-shop της Voi & Noi, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας σημαντικά τη διαχείριση και εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών της εταιρείας.

Στα πολλαπλά οφέλη της χρήσης της λύσης ERP της SoftOne συγκαταλέγονται -μεταξύ άλλων- η ταχεία και ακριβής διαχείριση και καταγραφή του συνόλου των αποθεμάτων σε όλες τις αποθηκευτικές μονάδες του Ομίλου και η διασφάλιση της έγκαιρης αναπλήρωσής τους μέσω της αυτόματης καταχώρησης μαζικών παραγγελιών προς προμηθευτές. Παράλληλα, μέσω της mobile εφαρμογής Soft1 WMS Lite, διευκολύνεται σημαντικά η διαδικασία διαχείρισης παραλαβών και αποστολών, η διενέργεια φυσικών απογραφών και η καταγραφή των αποθεμάτων των καταστημάτων λιανικής, με αυτόματη real time- ενημέρωση της κεντρικής εγκατάστασης Soft1.

Αξιοποιώντας τη λειτουργία Accounting Reconciliation του Soft1, αυτοματοποιείται η ιδιαίτερα κρίσιμη και χρονοβόρα διαδικασία του ελέγχου συμφωνίας Εμπορικής Διαχείρισης και Γενικής Λογιστικής, εξαλείφοντας με τον τρόπο αυτό την πιθανότητα λαθών και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τους εργαζόμενους του λογιστηρίου. Το Soft1 Series 6 διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση της Voi & Noi με την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς διασυνδέεται σε πραγματικό χρόνο με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, ενημερώνοντας αυτόματα και με απόλυτη ακρίβεια τα ηλεκτρονικά βιβλία της επιχείρησης.

Ο κ. Αργύρης Κουρουνιώτης, CEO του Ομίλου Voi & Noi, δήλωσε σχετικά: «Η διαχείριση 60 φυσικών καταστημάτων, ενός e-shop και 3 αποθηκευτικών χώρων, θέτει υψηλές απαιτήσεις για ακρίβεια, ευελιξία και ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών. Ο χαμηλός χρόνος απόκρισης, η ασφάλεια και η διαχείριση δεδομένων χωρίς σφάλματα, αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα του Soft1 Series 6. Η επιλογή της λύσης ERP της SoftOne βελτιστοποιεί την καθημερινή λειτουργία μας, καλύπτοντας από τη διαχείριση αποθεμάτων και την επεξεργασία ηλεκτρονικών παραγγελιών μέχρι τη σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς την ΑΑΔΕ», ενώ παράλληλα στάθηκε ιδιαιτέρως στη συνεργασία με τη SoftOne: “Η εξαιρετική ανταπόκριση και ενεργός συμβολή της SoftOne στην υλοποίηση του έργου, παρείχαν λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες μας και ευθυγραμμίζονται πλήρως με τους αρχικούς στόχους της εφαρμογής του ERP. Ανυπομονούμε για το μέλλον της συνεργασίας μας, καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις επιχειρησιακές μας διαδικασίες».





#Digital Transformation     #ERP     #News    

Σχετικά Άρθρα