Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Διάκριση της SoftOne στα BITE Awards για 2η συνεχή χρονιά



Διάκριση της SoftOne στα BITE Awards για 2η συνεχή χρονιά

July 24, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

Σημαντική διάκριση απέσπασε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, η SoftOne Technologies στα Business IT Excellence Awards, που διοργανώθηκαν και φέτος από τη BOUSSIAS Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN με σκοπό την ανάδειξη της τεχνολογικής πρωτοπορίας, της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.

Σε σχετική εκδήλωση που διεξήχθη την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Balux Prive, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, η SoftOne παρέλαβε το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία «Πλατφόρμες και Πακέτα για Connectivity & Mobility» για την πρωτοποριακή λύση επιχειρησιακής φορητότητας Soft1 360.

Προσαρμοζόμενη πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις εργασίας κάθε σύγχρονου στελέχους, η εφαρμογή Soft1 360 προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς και αξιόπιστης χρήσης της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1 από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή. Αποτελεί ουσιαστικά ένα ισχυρό, εναλλακτικό user interface, το οποίο επεκτείνει την «εμβέλεια» του κεντρικού ERP, επιτρέποντας στα στελέχη των επιχειρήσεων να λειτουργούν εξίσου αποτελεσματικά, ακόμη κι όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Η νέα διάκριση της SoftOne έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης βράβευσης της στα “Cyta Mobile Excellence Awards 2015, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη συστηματική επένδυση της εταιρείας στην καινοτομία και την υψηλή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προηγμένων λύσεων Enterprise Mobility.






#Award     #Mobile     #News    

Σχετικά Άρθρα