Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Βράβευση της SoftOne στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015



Βράβευση της SoftOne στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015

June 26, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια των σημαντικών διακρίσεων των τελευταίων ετών, η SoftOne απέσπασε ένα ακόμη βραβείο στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015, που διοργανώθηκαν από τη BOUSSIAS Communications και το ELTRUN, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η βράβευση αφορούσε στην υποψηφιότητα της εταιρείας στην κατηγορία “Cloud Based Technology for Mobile” και ειδικότερα, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάπτυξης λύσεων επιχειρησιακής φορητότητας Soft1 Mobility Framework.

Με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης και ελέγχου λειτουργίας, το Soft1 Mobility Framework αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο σχεδίασης mobile εφαρμογών που επεκτείνουν την εμβέλεια της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1, επιτρέποντας τη real-time διαχείριση πραγματικών δεδομένων από οπουδήποτε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στα πλαίσια σχετικής εκδήλωσης που διεξήχθη στο Balux Prive της Γλυφάδας. To βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, ο κ. Γιάννης Γιωργουλάκης, Web and Mobile R&D Director της SoftOne, ο οποίος και επεσήμανε σχετικά: “Η διάκριση αυτή αποκτά ξεχωριστή σημασία για εμάς, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι η τεχνολογική λύση της εταιρείας μας υπήρξε η μόνη που βραβεύτηκε, μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού υποψηφιοτήτων. Πιστοποιεί δε τη συστηματική επένδυση της SoftOne στην καινοτομία με στόχο τη διαρκή παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.





#Award     #Mobile     #News    

Σχετικά Άρθρα