Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Το Soft1 Cloud ERP στη Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΒΕΕ



Το Soft1 Cloud ERP στη Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΒΕΕ

August 28, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

Η Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΒΕΕ, δραστηριοποιούμενη στην παραγωγή, εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων παροχής ιατρικών αερίων σε νοσοκομειακές μονάδες, τόσο στην εγχώρια, όσο και σε διεθνείς αγορές, επέλεξε το Soft1 Cloud ERP για τη διασφάλιση της εύρυθμης και αποδοτικής λειτουργίας της.

Χρησιμοποιώντας με μεγάλη επιτυχία το Soft1 ERP σε μία τοπική εγκατάσταση, η Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ αποφάσισε τη μετάβαση της λειτουργίας του στο cloud με σκοπό την ευέλικτη κάλυψη νέων απαιτήσεων όπως η διαχείριση αυξανόμενου όγκου πληροφοριών και η εξασφάλιση πρόσθετων χώρων αποθήκευσης δεδομένων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μενέλαος Σαμαράς ανέφερε σχετικά: “Η μεταφορά λειτουργίας του λογισμικού στο cloud προσέφερε στην επιχείρηση μας ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης, το οποίο διαμορφώνεται βάσει των αναπτυξιακών μας απαιτήσεων και εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων μας. Οι προηγμένες λύσεις του Soft1 Cloud ERP προσφέρουν την εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση των ανθρώπων μας στα δεδομένα της επιχείρησης, χωρίς γεωγραφικούς ή χρονικούς περιορισμούς, διευκολύνοντας την υλοποίηση έργων σε απομακρυσμένες γεωγραφικές περιοχές.

Με τεχνολογίες αιχμής, μεγάλο εύρος λειτουργιών και πρωτοποριακές web & mobile εφαρμογές, το λογισμικό Soft1 Cloud ERP εξελίσσεται διαρκώς, προσφέροντας ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα σε κάθε επιχείρηση.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ





#Client     #Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα