Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Το Soft1 Cloud ERP στη Sarah Lawrence



Το Soft1 Cloud ERP στη Sarah Lawrence

May 18, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

H Sarah Lawrence ΑΕ, μία από τις πλέον επώνυμες εταιρείες σχεδίασης, παραγωγής και διάθεσης γυναικείων ενδυμάτων στην ελληνική αγορά, επέλεξε την έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των business διαδικασιών της.

Υιοθετώντας τη λύση της SoftOne για ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης στο Cloud, η Sarah Lawrence εξασφάλισε τη real-time διασύνδεση του διευρυμένου δικτύου των 36+ σημείων πώλησης των προϊόντων της, απαλλασσόμενη αυτομάτως από κάθε κόστος διαμόρφωσης και συντήρησης δαπανηρών υποδομών. Οι ενσωματωμένες Web και Mobile εφαρμογές της έκδοσης, ικανοποιούν πλήρως τις αυξανόμενες ανάγκες «επιχειρησιακής φορητότητας», επιτρέποντας στα στελέχη της επιχείρησης να εκτελούν εξίσου αποτελεσματικά τις καθημερινές τους εργασίες –ακόμη κι εκτός γραφείου– με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Η πλούσια λειτουργικότητα του συστήματος παρέχει στη Sarah Lawrence τη δυνατότητα αποτελεσματικής οργάνωσης και ελέγχου κρίσιμων λειτουργιών όπως η αναπαραγγελία πρώτων υλών και ο υπολογισμός αναλώσεων, η μεταποίηση/παραγωγή προϊόντων από τρίτους προμηθευτές, καθώς και η λεπτομερής καταγραφή των κινήσεων της αποθήκης. Η αυτοματοποιημένη διαχείριση προσφέρει στην επιχείρηση σημαντική εξοικονόμηση χρόνου κατά τη διεκπεραίωση πολύπλοκων διαδικασιών, περιορίζοντας δραστικά την πιθανότητα εμφάνισης λαθών.

Ενσωματώνοντας μία πλήρη εφαρμογή CRM, το Soft1 βοηθάει τη Sarah Lawrence να αξιοποιεί άμεσα την εισερχόμενη πληροφόρηση από τα καταστήματα της, με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, τη σχεδίαση αποδοτικών προωθητικών ενεργειών και την εκμετάλλευση νέων ευκαιριών πώλησης.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της Sarah Lawrence.





#Client     #Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα