Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SoftOne παρουσιάζει τη λύση ECOS E-Invoicing



Η SoftOne παρουσιάζει τη λύση ECOS E-Invoicing

June 5, 2017


Νέα & Ανακοινώσεις

H SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) παρουσιάζει την cloud υπηρεσία ECOS E-Invoicing που αυτοματοποιεί τη διαδικασία τιμολόγησης κάθε επιχείρησης, με την αποστολή και αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών παραστατικών.

Εντασσόμενη στη νέα σειρά υπηρεσιών ECOS, που περιλαμβάνει επίσης τις λύσεις EDI και E-Statement, η υπηρεσία E-Invoicing διασυνδέεται με κάθε σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης της αγοράς, αποτελώντας την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εκδιδόμενων παραστατικών στο cloud.

Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, η λύση απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από κάθε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων τιμολογίων. Χωρίς πρόσθετες επενδύσεις, κάθε επιχείρηση μπορεί με την υπηρεσία E-Invoicing, να αποστέλλει παραστατικά στους πελάτες της με ένα κλικ, απευθείας από το εμπορικό της λογισμικό, περιορίζοντας δραστικά το κόστος επεξεργασίας τους, καθώς επίσης και τις ημέρες που απαιτούνται για την αποπληρωμή τους.

Με ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά, η λύση της SoftOne διασφαλίζει απόλυτα τη συμμόρφωση της επιχείρησης-εκδότη με τα ΕΛΠ. Παράλληλα, παρέχει χρήσιμες λειτουργίες και πρόσθετες δυνατότητες όπως η επισύναψη συνοδευτικών αρχείων σε κάθε παραστατικό, η εύκολη αναζήτηση και εύρεση τιμολογίων, η ενσωμάτωση διαφημίσεων σε κάθε αποστολή, η μεταφόρτωση παλαιότερων έντυπων παραστατικών κα.

Η αυτόματη αρχειοθέτηση στο cloud και το φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον της υπηρεσίας, προσφέρουν τόσο στην επιχείρηση-εκδότη, όσο και στον πελάτη-παραλήπτη, 24×7 πρόσβαση στα παραστατικά τους από οπουδήποτε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.





#Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα