Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η BoConcept επέλεξε το Soft1 Cloud ERP



Η BoConcept επέλεξε το Soft1 Cloud ERP

April 6, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

H BoConcept GREECE-Life Concept, αποκλειστική αντιπρόσωπος της επώνυμης δανέζικης αλυσίδας επίπλων στην ελληνική αγορά, επέλεξε το Soft1 Cloud ERP για τη διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας του δικτύου των καταστημάτων της.

Με την υποστήριξη της EXETECH, πιστοποιημένου συνεργάτη της SoftOne, η BoConcept υιοθέτησε τη λύση μίας σύγχρονης Cloud υπηρεσίας μηχανογράφησης, η οποία περιορίζει σημαντικά το κόστος λειτουργίας της διεύθυνσης IT, παρέχοντας ταυτόχρονα real-time διασύνδεση της επιχείρησης με τα σημεία λιανικής πώλησης των προϊόντων της.

Το αυτοματοποιημένο περιβάλλον εργασίας του Soft1 στο Cloud προσφέρει στη BoConcept συνεχή και αξιόπιστη πληροφόρηση για την πορεία εξέλιξης της παραγγελιοληψίας. Παράλληλα, τα ισχυρά εργαλεία απεικόνισης και ελέγχου υπολοίπων αποθηκευτικών χώρων, εκκρεμών παραγγελιών και ενδοδιακινήσεων ειδών, συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείριση των αποθεμάτων της επιχείρησης. Το φιλικό και ομοιογενές περιβάλλον εργασίας του συστήματος υποστηρίζει την ενιαία διαχείριση των καταστημάτων, καθιστώντας εφικτό τον κεντρικό έλεγχο της καθημερινής ροής των εργασιών τους.

Με λειτουργικές ενότητες ευέλικτης διαχείρισης συναλλαγών λιανικής πώλησης και υποστήριξης πιστωτικών καρτών και δώρο-επιταγών, το Soft1 αναβαθμίζει συνολικά τη λειτουργία των καταστημάτων της εταιρείας, συμβάλλοντας στη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της. Ενσωματώνοντας έτοιμα σενάρια Business Intelligence, το σύστημα παρέχει στα στελέχη της BoConcept αναφορές σε πραγματικό χρόνο και αναλύσεις για κάθε ζητούμενη πληροφορία, διευκολύνοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Συνδυάζοντας ιδανικά τα οφέλη του Cloud computing με τις προηγμένες λύσεις Enterpsise Mobility της Softone, το Soft1 Cloud ERP βοηθάει κάθε σύγχρονη επιχείρηση να αλλάξει τον τρόπο που κάνει τη δουλειά της.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της BoConcept.





#Client     #Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα