Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Μία ακόμη τιμητική διάκριση για τη SoftOne



Μία ακόμη τιμητική διάκριση για τη SoftOne

November 2, 2017


Νέα & Ανακοινώσεις

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, για τη βράβευσή της στα φετινά βραβεία του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA) “WITSA Global ICT Excellence Awards 2017”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, παρευρέθηκε σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία των επικεφαλής των ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στο θεσμό και εκπροσώπων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

H SoftOne έλαβε διάκριση στα “WITSA Global ICT Excellence Awards 2017” για την πρωτοποριακή εφαρμογή Enterprise Mobility Soft1 360, η οποία επιτρέπει σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση να τρέχει τη λειτουργία της από οπουδήποτε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής. Ο WITSA αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μεγάλη τιμή για τη SoftOne, και ταυτόχρονα, μία ακόμη επιβράβευση του υψηλού επιπέδου των λύσεων που αναπτύσσει,” ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Κυριαζής. “Η βράβευση της εταιρεία μας από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών, πιστοποιεί με εμφατικό τρόπο τη διάθεση σύγχρονων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη δυναμική του κλάδου, καθώς και τη δυνατότητα συμβολής του στην ανάπτυξη της οικονομίας.





#Mobile     #News    

Σχετικά Άρθρα