Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  H Pandora Jewelry Hellas επιλέγει το Soft1 ERP



H Pandora Jewelry Hellas επιλέγει το Soft1 ERP

July 16, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

Η Pandora Jewelry Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της επώνυμης εταιρείας σχεδίασης, κατασκευής και εμπορίας χειροποίητων κοσμημάτων, Pandora A/S, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες και δίκτυο 10.500 καταστημάτων, επέλεξε το λογισμικό Soft1 ERP για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της αλυσίδας των 100 και πλέον σημείων πώλησης των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Η επιτυχημένη συνεργασία με την EXETECH, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, αποτυπώθηκε πλήρως μέσω της άριστης υλοποίησης της εγκατάστασης του Soft1 ERP. Με επαγγελματική ακρίβεια και ταχύτητα επίλυσης θεμάτων, η EXETECH, αξιοποίησε τις αυξημένες δυνατότητες λειτουργίας και παραμετροποίησης του λογισμικού, καλύπτοντας πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες της Pandora και επιβεβαιώνοντας την επιλογή της.

Η λειτουργία του Soft1 ERP προσέφερε τη δυνατότητα on-line διασύνδεσης των σημείων λιανικής πώλησης της Pandora με τα κεντρικά, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό τη real time παρακολούθηση των δραστηριοτήτων χονδρικής και λιανικής πώλησης, καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση και λειτουργία των αποθηκευτικών χώρων και των σημείων πώλησης της εταιρείας.

Αξιοποιώντας τα ενσωματωμένα Business Intelligence εργαλεία του Soft1 ERP, η Pandora έχει τη δυνατότητα εξαγωγής και αξιοποίησης αναλυτικών στατιστικών αναφορών σχετικά με την απόδοση των καταστημάτων και τη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας, διευκολύνοντας σημαντικά τη λήψη κρίσιμων εταιρικών αποφάσεων.

Με τεχνολογίες αιχμής, εξαιρετική λειτουργική πληρότητα, καθώς και αυξημένες δυνατότητες παραμετροποίησης, το Soft1 ERP προσφέρει ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων με ουσιαστικά οφέλη και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της Pandora Jewelry Hellas.





#Client     #News    

Σχετικά Άρθρα