Ευκαιρίες Καριέρας
“Be the #ONE at SOFTONE” aka “SOFTONEER”

 

Καλωσορίζουμε ανθρώπους που συμβάλουν στη συνεχή ανάπτυξή μας

Στον Όμιλο SOFTONE δίνουμε βαρύτητα τόσο στην προσέλκυση νέων ταλέντων, όσο και στη διατήρηση και την περαιτέρω ανάπτυξή τους, σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Xτίζουμε μια κουλτούρα όπου ταλαντούχοι άνθρωποι μπορούν να ανθίσουν μέσα στην εταιρεία. Οι άνθρωποί μας εργάζονται σε ένα καινοτόμο, συνεργατικό και ποικιλόμορφο περιβάλλον όπου μοιράζονται την εμπειρία και τα ταλέντα τους με τις ομάδες τους, αισθάνονται πολύτιμοι και δεσμεύονται να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός χώρου όπου όλοι θέλουμε να εργαστούμε.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να το κάνουμε πραγματικότητα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να φέρουν τον πραγματικό εαυτό τους στην εργασία!

 

Τι προσφέρουμε στους ανθρώπους μας

Το μοντέλο παροχών μας ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες των ανθρώπων μας, ενώ είναι ευέλικτο, ανταγωνιστικό με την αγορά και αξιοκρατικό.

Δημιουργούμε συνθήκες εργασίας που προάγουν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και την ευημερία των εργαζομένων, καθώς θεωρούμε ότι είναι το κλειδί για τους ανθρώπους μας, ώστε να είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν.

 

Πώς θα γίνετε μέλος της #ONE ομάδας

Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα βήματα αίτησης-πρόσληψης σε θέση εργασίας στον Όμιλο SOFTONE αλλά και tips για σίγουρη επιτυχία!

1. Εντοπίστε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας, φιλοξενούνται στο career portal του Ομίλου μας στο workable.

2. Στείλτε μας το βιογραφικό σας

Προσαρμόστε το βιογραφικό σας σύμφωνα με τις απαιτούμενες δεξιότητες και απαιτήσεις της θέσης.

3. Ας γνωριστούμε!

Η πρώτη σας επικοινωνία με τον Όμιλο SOFTONE! Εφόσον το βιογραφικό σας προκριθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας δώσουμε σημαντικές πληροφορίες για την εταιρεία και τη θέση που σας ενδιαφέρει.

4. Συνέντευξη & Αξιολόγηση

Σε αυτό το στάδιο θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για εσάς, την εμπειρία και τις δεξιότητές σας.

Περιλαμβάνει:

  • Συνέντευξη με HR & Hiring Manager
  • Skills Assessment/Τεχνική συνέντευξη
  • Τελική συνέντευξη

5. Πρόταση Συνεργασίας

Συγχαρητήρια! Έχετε επιτύχει στα προηγούμενα στάδια! Σε αυτή τη φάση, λαμβάνετε την πρότασή μας για συνεργασία, διατηρώντας το εύλογο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να απαντήσετε σε αυτή.

* Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης, μπορείτε να έχετε ενημέρωση για την πορεία της υποψηφιότητάς σας, καθώς και τα επόμενα βήματα.

 

Tips για μία επιτυχημένη συνέντευξη

1. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη συνέντευξη

2. Ενημερωθείτε για την εταιρεία – κάντε την έρευνά σας!

3. Προετοιμάστε πιθανές απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις καθώς και τυχόν ερωτήματα που θα θέλετε να υποβάλλετε εσείς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

4. Μετά τη συνέντευξη, κάντε follow up, επιδεικνύοντας το ενδιαφέρον σας για τη θέση

 

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, αλλά δεν υπάρχει άμεσο άνοιγμα μέσω αγγελίας, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο careers@softone.gr ώστε να ληφθεί υπόψιν σε μελλοντικά ανοίγματα.