SOFTONE | REGATE

Κάθε λειτουργία, κάθε εργασία,
μέσα από οποιαδήποτε συσκευή

Ζητήστε παρουσίαση
Κάθε σύγχρονη και ανταγωνιστική επιχείρηση χρειάζεται ταχύτητα και ευελιξία. Με τις mobile συσκευές να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε εργαζομένου, δίνεται πλέον η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα από παντού. Μέρος των εργασιών μεταφέρονται πλέον εκτός των τειχών της εταιρείας, δημιουργώντας νέες ανάγκες για γρήγορη πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Ανακαλύψτε τις λύσεις Enterprise Mobility SOFTONE Regate και εξασφαλίστε στους εργαζομένους σας όλα τα απαραίτητα φορητά εργαλεία που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ταχύτητας απόκρισης, στον καλύτερο έλεγχο της επιχείρησής σας, στη μείωση κόστους και λαθών, αλλά και στη βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Κάντε κι εσείς το επόμενο βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της επιχείρησής σας και αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.

SOFTONE Mobility Solutions

REGATE Mobility Solutions

To portfolio των λύσεων SOFTONE Regate καλύπτει μία σειρά από ανάγκες όπως η αυτοματοποίηση πωλήσεων (sales force automation), η τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (ExVAN), το field marketing και το merchandising, η παρακολούθηση και διαχείριση παγίων (asset management), η καταγραφή πωλήσεων στο πεδίο, η διαχείριση τεχνικής υποστήριξης (field service), η διαχείριση ιατρικών επισκεπτών, ο έλεγχος παράδοσης και παραλαβής (proof of delivery) κ.ά. Οι λύσεις SOFTONE Regate συνεργάζονται με οποιοδήποτε λογισμικό της αγοράς.

Sales Force Automation

Δώστε στους πωλητές σας τις πληροφορίες που χρειάζονται για να εκτελέσουν άμεσα, εύκολα και οικονομικά τις εργασίες τους. Αυξήστε την παραγωγικότητα τους, μειώνοντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης. Διεκπεραιώστε τις παραγγελίες σας πιο γρήγορα, εκμηδενίζοντας τα λάθη και βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Περισσότερα

Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου

Διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και χωρίς λάθη όλο τον κύκλο ExVan πώλησης με ένα ευέλικτο εργαλείο που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε τρόπο λειτουργίας και επεκτείνεται για να καλύψει μελλοντικές νέες λειτουργικές και πληροφοριακές σας ανάγκες.

Περισσότερα

Field Marketing

Συλλέξτε άμεσα από την αγορά τα απαραίτητα δεδομένα, παρακολουθήσετε τον ανταγωνισμό αλλά και το σημείο παρουσίας σας, οργανώστε την ομάδα σας με μια σύγχρονη και αποτελεσματική λύση. Ενισχύστε το ανθρώπινο δυναμικό σας και κάνετε την διαφορά συνδυάζοντας φυσική παρουσία και τεχνολογίες αιχμής.

Περισσότερα

Παρακολούθηση Παγίων

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα των παγίων σας στην αγορά, με αναφορά το σημείο που βρίσκονται με ακρίβεια & ασφάλεια. Δώστε σε κάθε χρήστη διαφορετικές δυνατότητες ανάλογα με το ρόλο του. Ελέγξτε το πλανόγραμμα ενός παγίου, δηλώστε μια βλάβη ή εκτελέστε μια εργασία αποκατάστασης με την ίδια εφαρμογή.

Περισσότερα

Διαχείριση Ιατρικών Επισκεπτών

Οργανώστε την ατζέντα επισκέψεων των ιατρικών ή/και φαρμακευτικών επισκεπτών της επιχείρησής σας. Μειώστε τον χρόνο παραμονής ανά σημείο και διπλασιάστε των αριθμό των επισκέψεών τους. Διαχειριστείτε τα στοιχεία και το ιστορικό ενεργειών ανά ιατρό, φαρμακείο και Νοσοκομειακό ίδρυμα, όλα σε μια εφαρμογή.

Περισσότερα

Διαχείριση Τεχνικής Υποστήριξης

Βάλτε τέλος στις καθυστερήσεις των τεχνικών. Διπλασιάστε τις επισκέψεις τους εξοπλίζοντάς τους με όλη την απαραίτητη πληροφορία για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στο χώρο του πελάτη μέσω μιας εφαρμογής που υιοθετεί τις ιδιαιτερότητες του υφιστάμενου τρόπου λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Περισσότερα

Proof of Delivery

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων σας με τον πιο ασφαλή, έγκυρο και αποτελεσματικό τρόπο. Διασφαλίστε και ενισχύστε την ποιότητα κάθε παράδοσης και τη συνολική εξυπηρέτηση των πελατών σας, με πλήρη διαφάνεια στη διαχείριση των εμπορευμάτων, εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου στην πρόσβαση πληροφοριών και απαλλαγή από παραστατικά σε έντυπη μορφή.

Περισσότερα

Mobile Sell Out

Δώστε σε προωθητές, αισθητικούς, beauticians ή γενικά σε σύμβουλους πωλήσεων μέσω μιας user friendly εφαρμογής, τη δυνατότητα να καταγράφουν τις πωλήσεις τους προς τους καταναλωτές,, να ελέγξουν τους στόχους τους και να δουν επιπλέον στατιστικά . Επιτύχετε ουσιαστικές καταγραφές αναγκών και ελλείψεων ανά brand και ανά χρήστη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο σημείο.

Περισσότερα

SOFTONE SHOPRANOS Digital Commerce

Γνωρίστε την πιο σύγχρονη λύση e-commerce. Δημιουργήστε εύκολα το e-shop που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, αποφεύγοντας τις μεγάλες επενδύσεις και τις χρονοβόρες διαδικασίες. Αυτοματοποιήστε τη διαχείριση παραγγελιών, πελατών και αποθεμάτων και απογειώστε άμεσα τις πωλήσεις σας βρίσκοντας νέους πελάτες, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Περισσότερα

Η νέα έκδοση λογισμικού της SOFTONE προσαρμόζεται και επεκτείνει τις δυνατότητές της σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, υποστηρίζοντας κάθε λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης μέσα από τη βραβευμένη πλατφόρμα επιχειρησιακής φορητότητας SOFTONE 360, την πλήρως ανασχεδιασμένη λύση Sales Force Automation SOFTONE SFA, αλλά και το SOFTONE WMS Lite - μία νέα εξειδικευμένη mobile εφαρμογή που αναβαθμίζει ουσιαστικά τη διαχείριση των αποθηκευτικών χώρων και των αποθεμάτων οποιασδήποτε επιχείρησης!

SOFTONE 360

Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού με την πρωτοποριακή λύση mobility της SoftOne. Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Η εφαρμογή SOFTONE 360 αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.

Το SOFTONE 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του SOFTONE ERP Series 6, επιτρέποντάς σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

Περισσότερα

SOFTONE WMS Lite

Aναβαθμίστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας με μία ισχυρή λύση που προσφέρει τη λειτουργικότητα, τον έλεγχο και την ευελιξία που απαιτεί η διαχείριση αποθηκευτικών χώρων και αποθεμάτων. To Soft1 WMS Lite αποτελεί μία σύγχρονη mobile εφαρμογή που αυτοματοποιεί όλες τις καθημερινές διαδικασίες της αποθήκης, διασφαλίζοντας ταχύτητα εργασιών και ακρίβεια κινήσεων και αποθεμάτων.

Με φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, η εφαρμογή SOFTONE WMS Lite υποστηρίζει τους εργαζόμενους σας τη στιγμή ακριβώς που μετακινούνται στις εγκαταστάσεις της αποθήκης. Με το SOFTONE WMS Lite, οι χειριστές της αποθήκης έχουν στη φορητή τους συσκευή όλα τα εργαλεία και τα δεδομένα που χρειάζονται για να διεκπεραιώνουν εύκολα κι αποτελεσματικά όλες τις εργασίες τους, αποφεύγοντας λάθη, αστοχίες, παραλείψεις και καθυστερήσεις.

Περισσότερα

Web εφαρμογές

B2B

Η web εφαρμογή SOFTONE B2B επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αυτοματοποιήσει πλήρως τις διαδικασίες συνεργασίας με τις επιχειρήσεις-πελάτες της. Άμεσα αξιοποιήσιμη σε όλες τις λύσεις μηχανογράφησης SOFTONE ERP Series 6 (on-premise και cloud), δεν απαιτεί ειδικές πρόσθετες εγκαταστάσεις ή άλλο πρόσθετο εξοπλισμό. Τα πάντα είναι έτοιμα για εσάς, από τη SOFTONE! Με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης.

myCustomer

Η web εφαρμογή SOFTONE myCustomer αναβαθμίζει και διευρύνει τις συναλλαγές της επιχείρησής σας με τους πελάτες της, περιορίζοντας σημαντικά το κόστος και το χρόνο εκτέλεσης καθημερινών εργασιών.Υιοθετώντας την έκδοση λογισμικού Open Enterprise του SOFTONE ERP Series 6, μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευθείτε τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής myCustomer, προσφέροντας στους πελάτες σας σημαντικές νέες δυνατότητες.

Web Report

Η εφαρμογή SOFTONE Web Report αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο άμεσης ενημέρωσης των ανθρώπων της επιχείρησής σας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα προβολής όλων των διαθέσιμων εκτυπώσεων του SOFTONE ERP Series 6, μέσα από το διαδίκτυο. Χωρίς ειδικές εγκαταστάσεις ή πρόσθετο εξοπλισμό, με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης. Το SOFTONE Web Report προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, καθώς και στις ανάγκες επιμέρους θέσεων εργασίας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα στελεχών που βρίσκονται συχνά εκτός γραφείου. Η λειτουργικότητα, το μενού εργασιών, τα εμφανιζόμενα πεδία, καθώς και άλλα στοιχεία της εφαρμογής, διαμορφώνονται εύκολα μέσα από το SOFTONE ERP Series 6, βάσει του ρόλου κάθε εργαζόμενου.

myPortal

Η mobile εφαρμογή SOFTONE MyPortal παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης στη φορητή σας συσκευή, όλων των ενεργών data gadgets που έχετε σχεδιάσει στο κεντρικό SOFTONE ERP σύστημα της επιχείρησής σας. Τα data gadgets δίνουν άμεση και σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση για όλα τα θέματα που επιθυμείτε να παρακολουθείτε συστηματικά, όπως ανοιχτές υποθέσεις πελατών, εισερχόμενα αναπάντητα emails, αξία πωλήσεων ανά κατηγορία και χρονική περίοδο, top-10 πελατών ή πωλούμενων προϊόντων κα. Η πλοήγηση στα data gadgets που θέλετε να βλέπετε άμεσα στη φορητή σας συσκευή, είναι εξαιρετικά εύκολη, ενώ τα δεδομένα σας απεικονίζονται με τη μορφική πινάκων ή γραφικών.

QuickView

H mobile εφαρμογή SOFTONE QuickView λειτουργεί σε περιβάλλον iOS και Android, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε άμεσα την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής σας, μέσα από τη φορητή σας συσκευή.

Mobile Sales

Η εφαρμογή SOFTONE Mobile Sales αποτελεί την ιδανική λύση για τους πωλητές της επιχείρησής σας, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που χρειάζονται, αλλά και να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες, απλά με τη χρήση μίας φορητής PDA συσκευής.Με την εφαρμογή SOFTONE Mobile Sales, οι άνθρωποι των πωλήσεων έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται άμεσα εργασίες παραγγελιών, εισπράξεων και merchandising. Εύκολα και απλά, μπορούν να ενημερωθούν οποιαδήποτε στιγμή για τα οικονομικά στοιχεία των πελατών σας, να προβάλλουν την καρτέλα τους και να ελέγξουν τα υπόλοιπά τους, καθώς ακόμη και να εκτυπώσουν παραγγελίες, αποδείξεις είσπραξης, τιμολόγια και άλλα παραστατικά.Ζητήστε παρουσίαση
   Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*


*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική