Το Νέο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της SoftOne ξεκινά,
μαζί και η καριέρα σου!

Το Πρόγραμμα Έμμισθης Πρακτικής Άσκησης διάρκειας 3 μηνών της SoftOne απευθύνεται σε απόφοιτους/τελειόφοιτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών οικονομικών σχολών, οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη χρήση του πιο καινοτόμου ERP της αγοράς, αποκτώντας εμπειρία από το τμήμα Channel Support and Custom Services μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα θα αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και υψηλή κατάρτιση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SoftOne, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για την εκκίνηση μίας δυναμικής καριέρας ERP Consultant στο μεγαλύτερο οικοσύστημα εταιρειών τεχνολογίας στην ελληνική αγορά.
Έναρξη: 5 Φεβρουαρίου
Διάρκεια: 3 μήνες
Ωράριο: Καθημερινά 09:00 – 17:00

Έμμισθη Πρακτική

Γραφεία SoftOne
Αχιλλέως 8 & Λ. Κατσώνη
Καλλιθέα

Απόφοιτοι - Τελειόφοιτοι
προπτυχιακών / μεταπτυχιακών
οικονομικών σχολών

Χωρίς την απαίτηση
γνώσεων πληροφορικής
ή εργασιακής εμπειρίας

Πιστοποίηση ως
Soft1 ERP Consultant
Πώς θα γίνετε μέλος της Ομάδας ΠρακτικήςΥποβάλλετε Αίτηση

Συμπληρώνετε την αντίστοιχη φόρμα, επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας

Συνέντευξη – Αξιολόγηση

Εφόσον το βιογραφικό σας προκριθεί, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία.

Πρόταση Συνεργασίας

Συγχαρητήρια! Έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία και είστε το νέο μέλος της ομάδας πρακτικής της SoftOne!
Οι απόφοιτοί μας

Πραγματοποιώντας την πρακτική μου άσκηση στη SoftOne, ανακάλυψα έναν κόσμο συνεργασίας και διαρκούς μάθησης. Με την αποφοίτησή μου, εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρείας, αποκτώντας την ευκαιρία να εξελίσσομαι καθημερινά, συμβάλλοντας από την πλευρά μου στην επίτευξη των στόχων της.

Ντόκος Αντώνιος
Junior ERP Consultant, SoftOne
Απόφοιτος Προγράμματος 2022-2023

Εξαιρετική εμπειρία. Ένα εποικοδομητικό πρόγραμμα, με άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές, πλήρες περιεχόμενο και πολλές διαδραστικές συνεδρίες. Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις ευκαιρίες διασύνδεσης της πρακτικής άσκησης, εξελίχθηκα επαγγελματικά, αποτελώντας σήμερα μέλος ενός εκ των μεγαλύτερων συνεργατών της SoftOne.

Εβελίνα Μακρή
ERP Consultant, Advanced Consulting
Απόφοιτη Προγράμματος 2022-2023

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης στη SoftOne, απέκτησα γνώσεις και εξειδίκευση πάνω σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αντικείμενα εργασίας στην ελληνική αγορά. Με συνεχή εκπαίδευση και την υποστήριξη των έμπειρων συναδέλφων μου, έχω ξεκινήσει πλέον την καριέρα μου στη SoftOne, ως ERP Consultant.

Καλλιπολίτης Αλέξανδρος
ERP Consultant, SoftOne
Απόφοιτος Προγράμματος 2022-2023


Enterprise Resource Planning - ERP

Το ακρωνύμιο ERP προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Enterprise Resource Planning, ή στα ελληνικά «Σύστημα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού». Το ERP είναι ένα σύστημα λογισμικού, το οποίο παρακολουθεί και διαχειρίζεται όλες τι λειτουργίες μίας επιχείρησης: από τις οικονομικές υπηρεσίες και τις πωλήσεις έως τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων και την παραγωγή, την εφοδιαστική αλυσίδα και τις σχέσεις με τους πελάτες.

Στην ουσία, ένα σύστημα ERP αποτελείται από επιμέρους ενότητες (γνωστές ως modules), τις οποίες η επιχείρηση αξιοποιεί για να συγκεντρώνει, να αποθηκεύει, να διαχειρίζεται και σε τελική ανάλυση, να ερμηνεύει δεδομένα για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, αυξάνοντας έτσι συνεχώς την αποδοτικότητά της.

ERP
CONSULTANT

Ο όρος ERP Consultant χρησιμοποιείται ως «ομπρέλα» για επαγγελματίες που προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες γύρω από ένα ERP σύστημα.

Ο ρόλος ενός συμβούλου ERP είναι η επιλογή, η υλοποίηση, η εκπαίδευση και η υποστήριξη μίας λύσης ERP που ταιριάζει σε μία επιχείρηση όχι μόνο σύμφωνα με το αντικείμενο λειτουργίας της αλλά και το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Οι ERP Consultants επιλέγουν είτε να ειδικευτούν σε συγκεκριμένες φάσεις της διαδικασίας (Support, Business, Technical), είτε να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα διαχείρισης ενός ERP συστήματος.

O ρόλος τους είναι τόσο σημαντικός ώστε να συγκαταλέγονται στα πλέον περιζήτητα στελέχη στην αγορά εργασίας!

Soft1 ERP
CONSULTANT

Οι Soft1 ERP Consultants εκπαιδεύονται στη χρήση και παραμετροποίηση του πιο καινοτόμου cloud ERP της αγοράς ενώ μετά την αποφοίτησή τους απορροφώνται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% στο οικοσύστημα της SoftOne!Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί.