Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Το Soft1 Cloud ERP στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός



Το Soft1 Cloud ERP στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

January 27, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε τη νέα γενιά λογισμικού της SoftOne, Soft1 Open Enterprise Edition με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύνθετων και διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων λειτουργίας της.

Ενσωματώνοντας το σύνολο των business δραστηριοτήτων της σε ένα ενιαίο σύστημα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθέτησε τη λύση ενός σύγχρονου μοντέλου μηχανογράφησης στο cloud, που διασφαλίζει τη συνεχή -και σε πραγματικό χρόνο- ροή δεδομένων μεταξύ της επιχείρησης και των επιμέρους θυγατρικών εταιρειών της.

Αξιοποιώντας πλήρως τις διευρυμένες δυνατότητες της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, η έκδοση Soft1 Open Enterprise προσφέρει στην εταιρεία τη δυνατότητα να ελέγχει άμεσα τα δεδομένα της, παρέχοντας ασφαλή κι αξιόπιστη πρόσβαση σε αυτά μέσω μίας απλής σύνδεσης Internet. Με συνολική ευθύνη λειτουργίας από τη SoftOne, απαλλάσσει αυτόματα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από πρόσθετες επενδύσεις και πολύπλοκες εργασίες διαχείρισης, συμβάλλοντας δραστικά στη μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης της μηχανογράφησης. Ενσωματώνοντας πρωτοποριακές web και mobile εφαρμογές, επιτρέπει στα στελέχη της να διεκπεραιώνουν εξίσου αποτελεσματικά τις εργασίες τους τόσο εντός, όσο και εκτός γραφείου, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και αποδοτικότερες συνεργασίες με πελάτες, προμηθευτές, χορηγούς και συνεργάτες.

Συνδυάζοντας ιδανικά τα μοναδικά οφέλη του cloud με προηγμένες λύσεις mobility, η έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise βοηθάει κάθε επιχείρηση να αλλάξει τον τρόπο που κάνει τη δουλειά της, προσφέροντας της μεγαλύτερη αξία σε χαμηλότερο κόστος.





#Client     #Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα