Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SOFTONE πρωτοπορεί και στη διασύνδεση εμπορικών εφαρμογών και τερματικών POS



Η SOFTONE πρωτοπορεί και στη διασύνδεση εμπορικών εφαρμογών και τερματικών POS

June 11, 2024


Νέα & Ανακοινώσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υλοποίησης στην εγκατεστημένη βάση των πελατών της, με περισσότερα από 1.200 μέλη του δικτύου των συνεργατών της να συμμετέχουν αντίστοιχα, στα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια της εταιρείας


Στη φάση υλοποίησης της διαδικασίας τεχνικής διασύνδεσης, έχει προχωρήσει η SOFTONE, διασφαλίζοντας την πλήρη και εμπρόθεσμη εναρμόνιση των επιχειρήσεων-πελατών της με όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αναφορικά με την υποχρεωτική διασύνδεση ψηφιακών ταμειακών λύσεων (και εφαρμογών ERP) και τερματικών POS.

Οδηγώντας τις εξελίξεις, ο κορυφαίος πάροχος business software (ERP) έχει προβεί στη διάθεση νέων, ενημερωμένων εκδόσεων των εφαρμογών του βάσει των σχετικών πρωτοκόλλων διασύνδεσης των μεγαλύτερων, και πλέον σημαντικών παρόχων, τερματικών POS της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη εκκινήσει η πραγματοποίηση έργων διασύνδεσης στους πελάτες των εφαρμογών της εταιρείας, αρχής γενομένης από τις επιχειρήσεις που διαθέτουν τερματικά της εταιρείας Euronet/epay (και υπηρεσίας παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης), ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν -κατά σειρά- οι πελάτες της SOFTONE με τερματικά της Worldline και αργότερα των υπολοίπων παρόχων.

Παράλληλα, και υλοποιώντας ένα ειδικά καταρτισμένο πλάνο εκπαίδευσης (επί της διαδικασίας), έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εξειδικευμένα σεμινάρια με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον εκπροσώπων και μελών του πανελλαδικού δικτύου των συνεργατών της SOFTONE. Στόχο των εν εξελίξει εκπαιδευτικών δράσεων, αποτελεί η ενημέρωση των συνεργατών της εταιρείας αναφορικά με όλες τις εξελίξεις καθώς και η παρουσίαση του τεχνικού σκέλους της διασύνδεσης με σκοπό βεβαίως την έγκαιρη και άρτια εκτέλεση των απαιτούμενων έργων διασύνδεσης και κατ’ επέκταση, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της SOFTONE.

O κ. Αντώνης Καραντώνης, Chief Revenue Officer της SOFTONE, ανέφερε σχετικά με το έργο της διασύνδεσης εφαρμογών και POS: “Στη SOFTONE, δεσμευόμαστε διαχρονικά να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται εύκολα, και πλήρως, στις απαιτήσεις αλλά και τις προκλήσεις της καθημερινής τους λειτουργίας. Η διασύνδεση του συνόλου των εμπορικών μας εφαρμογών με τερματικά POS, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρωτοποριακή διεκπεραίωση ενός τόσου απαιτητικού έργου.”





#News     #POS     #SoftOne    

Σχετικά Άρθρα