Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η Relax Pools & Gardens επέλεξε το Soft1 ERP



Η Relax Pools & Gardens επέλεξε το Soft1 ERP

September 27, 2017


Νέα & Ανακοινώσεις

Η Relax Pools & Gardens Ltd, πρωτοπόρος και ηγέτιδα επιχείρηση κατασκευής ποιοτικών πισινών στην κυπριακή αγορά, επέλεξε την κορυφαία λύση ERP της SoftOne (μέλος του Ομίλου Olympia Group) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των business δραστηριοτήτων της.

Η Onset Solutions, επίσημος συνεργάτης της SoftOne Κύπρου, προχώρησε στην επιτυχημένη υλοποίηση του Soft1 ERP, ενοποιώντας το σύνολο των λειτουργιών της Relax Pools & Gardens (από την εμπορική και οικονομική διαχείριση έως το CRM και τη μισθοδοσία) σε ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης, το οποίο προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους και χρόνου, καλύτερο project management και βέλτιστη αξιοποίηση πόρων.

Η λειτουργία του Soft1 ERP βοηθάει την επιχείρηση να διαχειρίζεται επιτυχώς τα έργα κατασκευής και συντήρησης πισινών και εξωτερικών χώρων, παρέχοντας στα στελέχη της ολοκληρωμένη εικόνα για τη διάρκεια, το κόστος και την κερδοφορία καθενός project χωριστά. Ενσωματώνοντας χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης έργων όπως task management και timesheets, η ενότητα CRM επιτρέπει στη Relax Pools & Gardens να καταγράφει αναλυτικά και να τιμολογεί κάθε επιμέρους εργασία ενός project, βάσει των συνολικών ωρών και υλικών που έχουν δαπανηθεί στο πλαίσιο αυτής.

Με εβδομαδιαία ή/και μηνιαία πλάνα εργασίας και εφαρμογές τύπου gadget, το Soft1 προσφέρει στη διοίκηση της εταιρείας τη δυνατότητα να οργανώνει αποτελεσματικά το σύνολο των projects που διαχειρίζεται, έχοντας ταυτόχρονα real-time πληροφόρηση για τις ενέργειες και την απόδοση των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε ένα από αυτά.

Σε πλήρη διασύνδεση με τρίτα συστήματα και εφαρμογές, το Soft1 ERP επιταχύνει δραστικά την εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνει η επιχείρηση, εξαλείφοντας πλήρως την ανάγκη διπλών χειροκίνητων καταχωρίσεων, καθώς και την τήρηση δεδομένων σε μεμονωμένα φύλλα εργασίας.





#Client     #News    

Σχετικά Άρθρα