Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Νέα Πιστοποίηση ISO για τη SoftOne



Νέα Πιστοποίηση ISO για τη SoftOne

December 18, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

Μετά την υιοθέτηση του προτύπου ασφάλειας πληροφοριών EN ISO 27001:2005, η SoftOne έλαβε μία ακόμη σημαντική πιστοποίηση βάσει του προτύπου ISO/IEC 20000-1:2011 για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής.

Η επιθεώρηση διενεργήθηκε βάσει των προδιαγραφών ελέγχου και αξιολόγησης της TUV AUSTRIA HELLAS, σε συνεργασία με την εταιρεία Motive Συμβουλευτική. Ο ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης βεβαίωσε την πλήρη εναρμόνιση κάθε διαδικασίας με τις απαιτήσεις του προτύπου για την παροχή και υποστήριξη υπηρεσιών πληροφορικής σχετικά με τις εφαρμογές Soft1 και τη λειτουργία τους τόσο στο cloud, όσο και σε παραδοσιακές on-premise εγκαταστάσεις.

Οι πιστοποιήσεις ISO επιβεβαιώνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και cloud υπηρεσιών της SoftOne. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Κυριαζής, επεσήμανε σχετικά: “Το συγκεκριμένο επίτευγμα αποτελεί σταθμό στη δυναμική πορεία ανάπτυξης της SoftOne, κατατάσσοντας την μεταξύ των ελαχίστων -αντίστοιχα- πιστοποιημένων οργανισμών στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την εξέλιξη και την καινοτομία, το οποίο παγιώνει τη θέση της εταιρείας μεταξύ των πρωτοπόρων της αγοράς πληροφορικής. Αποδεικνύει τη δέσμευση μας για διαρκή εξέλιξη διαδικασιών και υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών με σκοπό την παροχή πρωτοποριακών λύσεων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και την αξιοπιστία, η SoftOne αξιολογεί συνεχώς τις business διαδικασίες της με στόχο τη συνεχή ευθυγράμμιση τους με τις προϋποθέσεις των διεθνών προτύπων.





#News    

Σχετικά Άρθρα