Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Νέα διάκριση της SoftOne στα Cloud Computing Awards 2022



Νέα διάκριση της SoftOne στα Cloud Computing Awards 2022

May 26, 2022


Νέα & Ανακοινώσεις

Η εταιρεία απέσπασε 5 βραβεία, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης στο cloud


Μεταξύ των μεγάλων νικητών της τελετής απονομής των Cloud Computing Awards 2022 υπήρξε η SoftOne, αποσπώντας 5 συνολικά βραβεία για την καινοτομία και την τεχνολογική αριστεία των cloud λύσεών της καθώς και την επιτυχημένη υλοποίησή τους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς της αγοράς.

Η νέα διάκριση της εταιρείας στον κορυφαίο ετήσιο θεσμό ανάδειξης πρωτοποριακών τεχνολογιών, πρακτικών και εφαρμογών, επιβεβαιώνει την καθοριστική κι έμπρακτη συμβολή των cloud λύσεων και υπηρεσιών της SoftOne στη διαδικασία μετάβασης κάθε επιχείρησης (ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης) στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Ειδικότερα, η νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 6 αναδείχθηκε ως η κορυφαία λύση ERP που διατίθεται στην αγορά μέσω του μοντέλου SaaS, καθώς ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες που βοηθούν κάθε επιχείρηση να προχωρήσει στον ψηφιακό της μετασχηματισμό με απλά και εφικτά βήματα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν σταδιακά, προσδίδοντας άμεσα υψηλή προστιθέμενη αξία (στην επιχείρηση). Ταυτόχρονα, η λύση cloud ERP της SoftOne έλαβε μία ακόμη βράβευση για την επιτυχημένη λειτουργία της στη διεθνώς καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής πρωτοποριακών οικιακών προϊόντων και επίπλων COCO-MAT.

Περίοπτη θέση μεταξύ των διακρίσεων της SoftOne, κατέχουν τα 2 βραβεία που έλαβε η Υπηρεσία Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING τόσο για τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της, όσο και την υλοποίησή της στην Public-MediaMarkt (PMM) – τον κορυφαίο omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο. Τις βραβεύσεις της εταιρείας συμπλήρωσε αυτή της web εφαρμογής Soft1 myWorkplace, μίας πρωτοποριακής διαδραστικής πλατφόρμας επικοινωνίας εργαζομένων-επιχείρησης, η οποία διασφαλίζει πρακτικά τη real-time πρόσβαση κάθε εργαζόμενου σε εργασίες και πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαχείριση HR, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Έχοντας ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 50.000 πελατών στο cloud (SaaS), ο Όμιλος εταιρειών SOFTONE αναπτύσσει συστηματικά καινοτόμες υπηρεσίες business transformation που κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Cloud Computing Awards 2022





#Awards     #Cloud     #Cloud ERP     #SoftOne    

Σχετικά Άρθρα