Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Εκδήλωση Συνεργατών SoftOne – 23/09/2014



Εκδήλωση Συνεργατών SoftOne – 23/09/2014

September 26, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Συνεργατών που διοργάνωσε η SoftOne Technologies στην αίθουσα Aegean Sea του ξενοδοχείου «Metropolitan».Η εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 με παρουσία 200 και πλέον συνεργατών της SoftOne.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη νέα στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες κοινής ανάπτυξης και περαιτέρω διείσδυσης της εταιρείας στην αγορά.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν εκτενή πληροφόρηση σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SoftOne, που έρχονται να προστεθούν στις ήδη επιτυχημένες λύσεις που διαθέτει η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης eINVOICE, η ολοκληρωμένη λύση λιανικής πώλησης Retail Studio by iQom, η εφαρμογή Enterprise Mobility Soft1 360, καθώς και η σύγχρονη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου OneShop.

Η SoftOne θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργάτες της για την παρουσία τους στην εκδήλωση και να τους διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με κύριο στόχο την ανάδειξη τους στις κορυφαίες business λύσεις της αγοράς λογισμικού.





#Event     #News     #Partnership    

Σχετικά Άρθρα