Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Aκόμη μια επιτυχημένη χρονιά για τη SoftOne



Aκόμη μια επιτυχημένη χρονιά για τη SoftOne

April 18, 2016


Νέα & Ανακοινώσεις

Περισσότερο από μια απλά καλή χρονιά αποτέλεσε και το 2015 για τη SoftOne, καθώς διατήρησε -για 5ο κατά σειρά έτος- θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και υψηλές επιδόσεις. Καταγράφοντας αύξηση εσόδων 10% και καθαρών κερδών προ φόρων (EBT) 70%, η εταιρεία διεύρυνε την εγκατεστημένη της βάση σε 15.000 και πλέον πελάτες, αναβαθμίζοντας παράλληλα το επίπεδο εξυπηρέτησης τους, με το συνολικό αριθμό των πιστοποιήσεων των συνεργατών της να ανέρχονται πλέον σε περισσότερες από 600.

Συνιστώντας τον κορυφαίο Cloud ERP πάροχο στην ελληνική αγορά, η SoftOne ξεπέρασε το φράγμα των 2.000 εγκαταστάσεων στο Cloud, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις για τις λύσεις της στο Cloud και το Enterprise Mobility, με κορυφαία την απονομή βραβείου εξαιρετικής επίδοσης “Sell out of Comfort Zone” από τη Microsoft.

Με προσήλωση στην εξέλιξη και την καινοτομία, η εταιρεία συνέχισε απρόσκοπτα την επένδυση της στη διαφοροποίηση, καθώς και την επέκταση της σε νέες αγορές. Οι συνεχείς προϊοντικές βελτιώσεις, οι σημαντικές νέες προδιαγραφές και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της εταιρείας συνέβαλλαν ουσιαστικά στη διαμόρφωση του Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών σε επίπεδα της τάξεως του 85%! Εφαρμόζοντας με συνέπεια τον επιχειρηματικό της σχεδιασμό, η SoftOne ενίσχυσε δυναμικά και τη θέση της στην αγορά της Ρουμανίας, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των πελατών της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

«Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις στις λύσεις της SoftOne αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποι μας και οι συνεργάτες μας», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Αντώνης Καραντώνης. «Η συνεχής ανοδική μας πορεία πιστοποιεί τη δυναμική της SoftOne και αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων μας μελλοντικά.»





#News    

Σχετικά Άρθρα