Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Τα πλεονεκτήματα του cloud CRM για μια σύγχρονη επιχείρηση



Τα πλεονεκτήματα του cloud CRM για μια σύγχρονη επιχείρηση

September 14, 2022


Cloud

Τα συστήματα CRM θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξορθολογήσουν τις διαδικασίες τους, αφού είναι ικανά να προσφέρουν δεδομένα πελατών όπως το feedback και οι ανάγκες τους, σε πραγματικό χρόνο. Τα αποτελέσματα όμως θα είναι ακόμα καλύτερα εφόσον το CRM είναι ταυτόχρονα και cloud. Εάν τα διαχειριστείτε σωστά, τα δεδομένα πελατών μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες. Ας δούμε γιατί.

Εύκολη εγκατάσταση

Οι σύγχρονες λύσεις CRM δεν απαιτούν σύνθετες διεργασίες, ούτε χρειάζεται να πληρώνετε για συντήρηση hardware, server ή software. Το cloud CRM είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα, ενώ μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα και να ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε άλλα συστήματα.

Εύκολη πρόσβαση

Το cloud CRM προσφέρει στους εργαζομένους τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα από οπουδήποτε στο γραφείο ή εξ αποστάσεως. Η απεριόριστη πρόσβαση είναι μακράν το σημαντικότερο πλεονέκτημα του cloud CRM, δεδομένου ότι η μόνιμη σύνδεση σε μια κεντρική βάση δεδομένων προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και ελευθερία στους χρήστες.
Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι καθίσταται εύκολη η βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Για παράδειγμα, οι διεργασίες των πωλήσεων που ενσωματώνονται και σχετίζονται η μία με την άλλη κάνει πιο απλή τη βελτίωση του business.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του cloud CRM είναι ότι δεν θα προκαλέσει οικονομική αιμορραγία. Καμία επιχείρηση δεν είναι διατεθειμένη να διαθέτει μεγάλα ποσά για μία και μοναδική αγορά, ενώ είναι προτιμότερες οι μικρότερες και πιο τακτικές πληρωμές. Το cloud CRM λειτουργεί βάσει του συνδρομητικού μοντέλου, κάτι που απαιτεί μια ελάχιστη αρχική επένδυση, με ελάχιστο ρίσκο. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα προκύψουν επιπρόσθετες κρυφές δαπάνες ή άλλα έξοδα.

Υψηλός δείκτης ασφάλειας

Πρόκειται για τη σημαντικότερη ανησυχία των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ένα σύστημα αποθήκευσης πληροφοριών βασισμένων στο web. Δεν είναι τυχαίο ότι το επίπεδο του ΙΤ στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το cloud είναι πολύ υψηλότερο από εκείνο που παρέχεται από τις παραδοσιακού τύπου. Ο πάροχος του cloud CRM προσφέρει εξελιγμένες αυτοματοποιημένες πολιτικές και διαθέτει ένα ξεκάθαρο σχέδιο επαναφοράς δεδομένων σε περίπτωση προβλήματος. Εντούτοις, οι μεμονωμένοι χρήστες των cloud υπηρεσιών μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια των δεδομένων τους χρησιμοποιώντας ισχυρά passwords και ταυτοποίηση δύο βημάτων, μεταξύ άλλων.





#Cloud     #Cloud CRM     #CRM     #Digital Transformation    

Σχετικά Άρθρα