Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Το cloud ERP επουλώνει τις πληγές της πανδημίας



Το cloud ERP επουλώνει τις πληγές της πανδημίας

November 4, 2021


Cloud

Η εξ αποστάσεως εργασία «θριάμβευσε» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με μεγάλα ποσοστά εργαζομένων να δουλεύουν από το σπίτι. Στον -μετά την πανδημία- κόσμο η τηλεργασία δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από τη ζωή μας, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις θα δουλεύουν με υβριδικό μοντέλο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Οι επιχειρήσεις συνειδητοποίησαν ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να είναι εξίσου παραγωγικοί από το σπίτι. Με cloud εργαλεία μπορούν να συνεργαστούν εικονικά, επιτυγχάνοντας τα ίδια ή περισσότερα από όσα θα μπορούσαν από το γραφείο.

Μια λύση cloud ERP εξάλλου θα βοηθήσει σημαντικά το business continuity. Στην περίπτωση τεχνικού προβλήματος, οι χρήστες του ERP θα μπορούν να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε, απλά και μόνο με μια σύνδεση στο internet. Όλα τα απαραίτητα εργαλεία χρήσης του συστήματος βρίσκονται στα δάχτυλά τους.

Επιπλέον, μια cloud ERP πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε analytics πραγματικού χρόνου. Εσείς και η ομάδα σας θα έχετε κρίσιμα insights και βελτιωμένη διαφάνεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις από οπουδήποτε.

Ευελιξία και παραγωγικότητα

Μια cloud ERP λύση ανοίγει νέους δρόμους καινοτομίας, προσαρμοζόμενη σε κάθε πιθανό σενάριο disruption, ακόμα και σε εκείνο μιας πανδημίας. Επιπλέον όμως το cloud software προσφέρει εγγενή ευελιξία που δίνει στην επιχείρησή σας ακόμα περισσότερες δυνατότητες αλλαγής πορείας, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Μιας και το cloud ERP διατίθεται αποκλειστικά με συνδρομή, δεν είναι απαραίτητο να δεσμευτείτε παρά μόνο εφόσον αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Αυτό προσφέρει ελευθερία προσαρμογής της ΙΤ υποδομής σας στις επιχειρησιακές ανάγκες ,εφόσον τεθούν νέοι στόχοι.

Η επεκτασιμότητα είναι τόσο απλή όσο αντίστοιχα η προσθήκη νέων χρηστών, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που απαιτηθεί συρρίκνωση. Πρόκειται βεβαίως για σημαντικό πλεονέκτημα του cloud ERP, ιδίως στην περίπτωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν εποχικό κύκλο εργασιών.

Η επέκταση μίας λύσης ERP και η δημιουργία προσαρμοσμένων αλλαγών καθίστανται εξαιρετικά άνετες, στις περισσότερες περιπτώσεις, με το σωστό σύστημα. Είναι σημαντικό η λύση να μπορεί να προσαρμοστεί στις εκάστοτε ανάγκες κάθε κλάδου. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι η επιλογή τους διαθέτει τη δυνατότητα να το πράξει με ένα λογικό κόστος και με την ελάχιστη δυνατή αναταραχή.





Σχετικά Άρθρα