Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Τα πλεονεκτήματα του mobile ERP



Τα πλεονεκτήματα του mobile ERP

November 30, 2018


Mobility

Είναι πολλές οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile συσκευές, αντί των παραδοσιακών desktop συστημάτων, εξαιτίας του ότι είναι φορητές και σαφώς πιο οικονομικές. Στη λογική αυτή, το ERP αναπροσαρμόζεται για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος του νέου connected οικοσυστήματος. Ας δούμε τα οφέλη αναλυτικότερα.

Ταχύτερη λήψη αποφάσεων

Ο κόσμος των επιχειρήσεων, όπως γνωρίζουμε καλά, βασίζεται στη διαχείριση δεδομένων, και εφόσον δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή, αυτό θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στην παραγωγικότητά σας. Το mobile ERP συγκεκριμένα, επιτρέπει στον χρήστη άμεση πρόσβαση στα επιχειρηματικά δεδομένα όπως αυτά εμφανίζονται και καταγράφονται, με συνέπεια καλύτερες αποφάσεις, και άρα βελτιωμένη αποτελεσματικότητα.

Αποτελεσματικά workflows

Η επιτυχής διαχείριση του workflow, συνήθως προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό και συνεργασία. Το mobile ERP καθιστά τη συνολική διαδικασία ακόμα πιο απλή μιας και αποστέλλει ειδοποιήσεις, προκειμένου να πληροφορήσει την ομάδα σας πως υπάρχει κάποιο task που αναμένει έγκριση, ώστε στη συνέχεια να μπορούν να ανταποκριθούν αυτόματα από τη συσκευή τους. Το αποτέλεσμα είναι να γίνονται όλα στο σωστό χρόνο και με προβλεπόμενο τρόπο, είτε πρόκειται για την έγκριση αναφορών από εμπειρογνώμονες είτε για παραγγελίες ή/και όποιες άλλες διεργασίες απαιτούν έγκριση.

Αποτελεσματικότερη αναζήτηση

Αποτελεί ένα από τα «προβλήματα» της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Οι πληροφορίες που θέλουμε είναι διαθέσιμες μέσα από τις σύγχρονες μηχανές αναζήτησης. Σε τελική ανάλυση, όλοι προτιμούν την ευκολία της πληκτρολόγησης μιας ερώτησης ή ενός θέματος και της άμεσης εμφάνισης των απαντήσεων. Εφόσον κάποιο σύστημα ή λύση που χρησιμοποιούμε δεν μας το επιτρέπει, δυσανασχετούμε. Οι σύγχρονες λύσεις ERP το έχουν λάβει αυτό υπόψη τους και έχουν βελτιώσει τη λειτουργικότητα του συστήματος, προκειμένου οι χρήστες να βρίσκουν εύκολα αυτό που αναζητούν. Με λίγα λόγια, όποιος χρησιμοποιεί mobile ERP θα έχει αυτόματα πρόσβαση στα δεδομένα που απαιτούνται.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το mobile ERP προσφέρει στις επιχειρήσεις που το υιοθετούν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, δεδομένου πως οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν updates σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες. Δεν υπάρχει ανάγκη για όσους δουλεύουν εκτός επιχείρησης, να επιστρέψουν στο γραφείο τους για να ενημερωθούν για ό,τι χρειάζονται. Το αποτέλεσμα είναι εξοικονόμηση χρόνου και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών.

Επιπρόσθετα, οι εργαζόμενοι μπορεί να γίνουν πιο παραγωγικοί, μιας και η mobile συσκευή αφήνει περιθώριο να εργάζονται από το τρένο, το ταξί ή συνεδριακό χώρο. Λιγότερος χαμένος χρόνος, αλλά και μη απαραίτητη φυσική παρουσία στο χώρο εργασίας.





#ERP     #Mobile    

Σχετικά Άρθρα