Home  ›  Blog  ›  Business Software  ›  Κάνοντας το βήμα στο μέλλον, με cloud ERP



Κάνοντας το βήμα στο μέλλον, με cloud ERP

March 20, 2019


Business Software

Ως πρώτη διαπίστωση, είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν τους εργαζομένους τους σχετικά με την αξία του cloud. Ξεκινάμε από τη βασική παραδοχή πως όλοι μας χρησιμοποιούμε υπηρεσίες cloud καθημερινά: Τα Gmail, Facebook, Dropbox, ακόμα και τα apps των τραπεζών, βασίζονται σε cloud τεχνολογίες προκειμένου να προσφέρουν ταχύτητα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Εξίσου σημαντική παράμετρος είναι και οι εντυπωσιακές εξελίξεις στο θέμα του interface όσον αφορά τις cloud εφαρμογές. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες σύγχρονες τεχνολογίες απαιτούν ακόμα λιγότερες ικανότητες, δεδομένου πως ενσωματώνουν τεχνολογία AI και machine learning για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, τα apps που έχουμε στα κινητά μας δεν απαιτούν κάποια εκπαίδευση για να τα χρησιμοποιήσουμε, καθώς οι περισσότεροι χρήστες εξοικειώνονται διαισθητικά. Τα apps γίνονται ολοένα και εξυπνότερα και ακόμα πιο προσαρμοσμένα στους χρήστες τους.

Η τεχνολογία αναγνώρισης φωνής έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής και ακόμα πιο φυσική στις cloud ERP πλατφόρμες, οπότε οι χρήστες απλά μιλάνε στο σύστημα και αυτό ανταποκρίνεται ανάλογα. Επιπλέον, η ΑΙ θα σας βοηθήσει να προλάβετε ενέργειες, ακόμα και να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες ρουτίνας μέσω της αυτοματοποίησης των διεργασιών. Αυτό σημαίνει πως είναι πιο απλό να γεφυρωθούν τα γλωσσικά φράγματα μέσω της ενσωμάτωσης δωρεάν υπηρεσιών μετάφρασης, κάτι που θα κόστιζε πολλά χρήματα στην περίπτωση του παραδοσιακού ERP.

Αφότου οι χρήστες συνειδητοποιήσουν αυτά τα νέα πλεονεκτήματα, είναι και πιο πιθανό να μεταπειστούν για τη χρήση του ERP. Επιπλέον, το cloud ERP περιορίζει την ανάγκη για περισσότερους πόρους του ΙΤ, ενώ παράλληλα διευκολύνει την επιλογή υιοθέτησης της λύσης. Σε τελική ανάλυση, το να πείσετε τη διοίκηση της εταιρείας είναι πολύ πιο απλή υπόθεση όταν τα οφέλη είναι τόσο ξεκάθαρα.

Το cloud ERP θα ανταποκριθεί σε όλα όσα υπόσχεται, σε σύγκριση με τα προηγούμενα συστήματα, αλλά δίχως να απορροφά τους πολύτιμους πόρους σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η cloud υλοποίηση εξαλείφει μια σειρά από τεχνικής φύσης προβλήματα. Μάλιστα, μιας και χιλιάδες είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία, επικεντρώνεται στο user experience και στις διεργασίες των χρηστών.

Σύγχρονες cloud πλατφόρμες σαν το cloud ERP ενσωματώνουν τα καλύτερα στοιχεία, αφήνοντας απέξω ό,τι περιττό και παρωχημένο. Εφόσον υλοποιηθούν σωστά, τότε πλέον η επιχείρηση δεν θα έχει ξανά ανάγκη χρήσης ενός spreadsheet ή κάποιου άλλου συστήματος που υπόσχεται «άμεση λύση».

Μιας και οι cloud πλατφόρμες έχουν μεγάλες δυνατότητες επεκτασιμότητας, προσφέρουν ευκολία στο θέμα της διαχείρισης. Σε τελική ανάλυση, συν τω χρόνω, οι νοοτροπίες μπορούν να αλλάξουν, με αποτέλεσμα το μέλλον για την επιχείρηση να έρθει πολύ πιο σύντομα, χωρίς να υπάρχει σημαντική αντίσταση από το παρελθόν.





#Cloud     #ERP    

Σχετικά Άρθρα