Home  ›  Blog  ›  Business Software  ›  Γιατί το ERP χρειάζεται σε κάθε επιχείρηση;



Γιατί το ERP χρειάζεται σε κάθε επιχείρηση;

November 30, 2018


Business Software

Οι λύσεις ERP έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο διεξαγωγής του επιχειρείν γενικότερα. Η καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων και η απλοποίηση των εσωτερικών διεργασιών, έχουν αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών. Στη συνέχεια, παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποκτήσετε ένα σύστημα ERP.

Ευελιξία και ανταγωνιστικότητα

Οι βελτιωμένες επιχειρησιακές διεργασίες σημαίνουν πως θα μπορείτε να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, παρέχοντας ταυτόχρονα καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας. Επιπρόσθετα, το ERP είναι μια ευέλικτη λύση, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες που προκύπτουν από μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Προβλέψεις ακριβείας, ορθές αποφάσεις

Οι leaders της επιχείρησης θα συνεχίσουν να αναζητούν προβλέψεις ακριβείας, προκειμένου στη συνέχεια να προβούν σε έγκυρες αποφάσεις. Και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει το ERP, προσφέρει στους managers ακριβείς πληροφορίες, ώστε να εκτιμήσουν με ρεαλιστικό τρόπο το μέλλον της επιχείρησής τους.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Οι λύσεις ERP θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, μιας και θα σπαταλήσετε πολύ λιγότερο χρόνο σε tasks που μπορούν να αυτοματοποιηθούν και θα επιτρέψουν στο προσωπικό σας να επικεντρωθεί σε άλλες ευθύνες. Επίσης, μια από τις βασικές λειτουργίες του ERP είναι οι δυνατότητες οικονομικής διαχείρισης. Μια λύση ERP θα σας επιτρέψει να λάβετε τις πλέον υπεύθυνες αποφάσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τα πλήρως ενημερωμένα δεδομένα που μπορεί να σας προσφέρει.

Αύξηση παραγωγικότητας

Ο εξορθολογισμός της επικοινωνίας στα διαφορετικά τμήματα της επιχείρησης, θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα πιο ομαλές διεργασίες, δεδομένου πως όλοι οι εργαζόμενοι θα συνδέονται μέσω ενός κοινού συστήματος. Εφόσον προκύψουν προβλήματα, αυτόματα ειδοποιούνται όλοι οι εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να αποτρέπονται καθυστερήσεις και χαμένος χρόνος.

Βέλτιστη εμπειρία πελατών

Προσφέροντας στους πελάτες σας μια ευχάριστη εμπειρία αγοράς, αυξάνετε την πιθανότητα να τους κρατήσετε, ενώ ταυτόχρονα θα προσελκύσετε νέους πελάτες μέσω των συστάσεων των υφιστάμενων πελατών σας. Χάρη στο ERP, θα μπορείτε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πελάτες σας, σε συνεχή βάση.

Cloud-based λύσεις

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει τις cloud-based λύσεις, δεδομένου πως τους επιτρέπουν να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους στο cloud και όχι σε δικούς τους servers. Η αποθήκευση δεδομένων στο cloud επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διατηρούν τα δεδομένα τους ασφαλή, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να επεκτείνουν ή να μειώνουν τις υπηρεσίες που μισθώνουν ανάλογα με τον όγκο του business τους.

Επιπρόσθετα, τα cloudbased συστήματα ERP σας επιτρέπουν να ανταποκριθείτε άμεσα στην προσφορά και στη ζήτηση, όπου και αν βρίσκεστε εσείς ή εργαζόμενοί σας, μιας και προσφέρουν άμεση και ταυτόχρονη πρόσβαση από mobile συσκευές όπως είναι τα laptops, τα tablets και τα smartphones.





#ERP    

Σχετικά Άρθρα