Πόσο έτοιμοι είστε για την ψηφιακή εποχή;

Γνωρίστε το δείκτη ψηφιακής ετοιμότητας της επιχείρησής σας, ανακαλύπτοντας παράλληλα τις λύσεις που θα συμβάλλουν άμεσα στην αναβάθμιση της καθημερινής της λειτουργίας.

Κάντε το σύντομο τεστ που ακολουθεί!

1
2
3
4

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας που ακολουθεί και πιέστε «Συνέχεια».

1
2
3
4

Παρακαλώ συμπληρώστε τα κάτωθι στοιχεία/πληροφορίες για την επιχείρησή σας:

Επόμενο
1
2
3
4

Παρακαλώ σημειώστε το βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας σας με τις παρακάτω προτάσεις

1
2
3
4

Παρακαλώ βαθμολογήστε τις ακόλουθες ψηφιακές δεξιότητες σύμφωνα με τη βαρύτητα που έχουν για την επιχείρησή σας

(όπου 7 = Η περισσότερο σημαντική, 1 = Η λιγότερο σημαντική)

* Η βαθμολογία που δίνετε σε μία δεξιότητα είναι μοναδική και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αξιολόγηση των άλλων δεξιοτήτων. Σε περίπτωση που αξιοποιείτε ήδη κάποια ή κάποιες από τις συγκεκριμένες δεξιότητες, παρακαλώ βαθμολογήστε την/τις με τη χαμηλότερη (διαθέσιμη) τιμή.

Ο δείκτης ψηφιακής ετοιμότητας της επιχείρησής σας

Πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με τη δική σας επιχείρηση, έχουν ξεκινήσει τη μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή, πραγματοποιώντας -σταδιακά- τα ακόλουθα βήματα:


Ψηφιακός Μετασχηματισμός με απλά βήματα!

Η SoftOne, ηγέτης στην εγχώρια αγορά Cloud ERP με περισσότερες από 10.000 εγκαταστάσεις, αναπτύσσει πρωτοποριακές λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής τους λειτουργίας μέσα από απλά, εφικτά βήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την πρωτοποριακή προσέγγιση του ψηφιακού μετασχηματισμού, μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό WhitePaper της SoftOne μέσα από το ακόλουθο link.


Τα εξειδικευμένα στελέχη και το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών της SoftOne βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας παρουσιάσουν πως μπορείτε και εσείς να υλοποιήσετε εύκολα, σταδιακά και με χαμηλό κόστος, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας!