Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Το Athenaeum InterContinental επιλέγει το Soft1 ERP



Το Athenaeum InterContinental επιλέγει το Soft1 ERP

December 19, 2013


Νέα & Ανακοινώσεις

Το Αthenaeum InterContinental, ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη χώρα, επέλεξε το λογισμικό Soft1 ERP για την πλήρη υποστήριξη των «back-office» αναγκών μηχανογράφησής του.

Η επιλογή ενός τεχνολογικά προηγμένου συστήματος ERP με σύγχρονη και πλούσια λειτουργικότητα, αποτελούσε προτεραιότητα για το διακεκριμένο ξενοδοχείο ώστε να υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις premium υπηρεσίες που προσφέρει. Επιπλέον, το εύρος και η πολυπλοκότητα των επιχειρησιακών διαδικασιών που εφαρμόζονται, αλλά και οι απαιτήσεις για γρήγορη επεξεργασία δεδομένων και άμεση παραγωγή καταστάσεων και αναφορών, οδήγησαν το InterContinental στην επιλογή του Soft1 ERP.

Με αξιοποίηση των ισχυρών δυνατοτήτων ολοκλήρωσης του λογισμικού Soft1, επιτεύχθηκε η αποτελεσματική διασύνδεση με το «front-office» σύστημα του ξενοδοχείου για άμεση μεταφορά δεδομένων και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων. Έτσι, το λογιστήριο μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή την οικονομική εικόνα των πελατών και η τιμολόγηση να γίνεται από το Soft1 ERP με έκδοση ηλεκτρονικού τιμολογίου που αποστέλλεται με email. Παράλληλα, οι οικονομικές αναφορές είναι έτοιμες σε οποιοδήποτε επίπεδο απαιτηθεί για άμεση και πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών της επιχείρησης.

Καθώς η επιλογή ενός εξαιρετικού λογισμικού δεν είναι πάντοτε αρκετή για να διασφαλίσει την επιτυχία ενός τόσο περίπλοκου έργου, η ικανότητα και εξειδίκευση της Connectline που είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή υλοποίηση του συστήματος.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της Athenaeum InterContinental.





#Client     #ERP     #News    

Σχετικά Άρθρα