Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SERVICE ONE επιλέγει το Soft1 Cloud ERP



Η SERVICE ONE επιλέγει το Soft1 Cloud ERP

March 28, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

Η SERVICE ONE -μέλος του ομίλου εταιρειών FOURLIS- που δραστηριοποιείται στη συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα προϊόντα επωνύμων εταιρειών (General Electric, Liebherr, Korting, IKEA, Samsung, LG) επέλεξε το λογισμικό Soft1 Cloud ERP για την υποστήριξη και απλούστευση των βασικών business λειτουργιών της.

Η DIGIMARK A.E., πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, έθεσε σε παραγωγική διαδικασία το λογισμικό Soft1 Cloud ERP σε αντικατάσταση των πολλαπλών συστημάτων που χρησιμοποιούσε η SERVICE ONE, επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση όλων των λειτουργιών σε ένα ενιαίο σύστημα.

Αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η λειτουργία του Soft1 ERP στο cloud, η λύση που αναπτύχθηκε περιόρισε σημαντικά τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης και μείωσε δραματικά το χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών, εξαλείφοντας παράλληλα τις πιθανότητες εμφάνισης λαθών. Επιπλέον, με την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας», τα στελέχη της SERVICE ONE έχουν τη δυνατότητα ασφαλούς και αξιόπιστης πρόσβασης στα δεδομένα της επιχείρησης από παντού, υποστηρίζοντας πλήρως τις καθημερινές λειτουργίες τους.

Με τεχνολογίες αιχμής και μεγάλο εύρος λειτουργιών, αλλά και δυνατότητα χρήσης σε τοπική / on-premise εγκατάσταση ή στο cloud, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της Service One.





#Client     #Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα