Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η NESPRESSO Business Solutions επιλέγει το Soft1 ERP



Η NESPRESSO Business Solutions επιλέγει το Soft1 ERP

September 23, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

H NESPRESSO Business Solutions, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕ, επέλεξε το λογισμικό Soft1 ERP για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύνθετων και συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων μηχανογράφησης της.

Η DATALINK, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, έθεσε σε παραγωγική διαδικασία το Soft1 ERP, βοηθώντας τη NESPRESSO Business Solutions να αυξήσει την αποδοτικότητα όλων των επαγγελματικών λειτουργιών της. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του συστήματος, η εταιρεία μείωσε σημαντικά το χρόνο εκτέλεσης κρίσιμων εργασιών, περιορίζοντας παράλληλα την πιθανότητα εμφάνισης λαθών. Τα προηγμένα εργαλεία των ενοτήτων του Soft1 προσέφεραν τη δυνατότητα αποτελεσματικού ελέγχου των ταμειακών ροών της επιχείρησης, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών του service, καθώς και την αξιοποίηση ευκαιριών πώλησης.

Η Γενική Διευθύντρια της ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕ, κα Ελένη Μιχοπούλου, ανέφερε σχετικά: «Το Soft1 ERP αποδείχτηκε ιδιαίτερο εύκολο στην εκμάθηση του, ενσωματώνοντας λειτουργίες που καλύπτουν πλήρως το σύνολο των αναγκών μας. Οι διευρυμένες δυνατότητες του συστήματος συνέβαλαν στη μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης μας, καθώς και τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών μας.»

Με τεχνολογίες αιχμής, μεγάλο εύρος λειτουργιών και δυνατότητα χρήσης στο cloud ή on-premise, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση.

Δείτε το αναλυτικό Case Study της Nespresso.





#Client     #ERP     #News    

Σχετικά Άρθρα