Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SoftOne στον 1ο Μαραθώνιο CITY CHALLENGE



Η SoftOne στον 1ο Μαραθώνιο CITY CHALLENGE

May 16, 2017


Νέα & Ανακοινώσεις

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της SoftOne στον 1ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος – Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με βασικό θέμα την τεχνολογική και επιχειρησιακή καινοτομία στο ευρύτερο πεδίο των έξυπνων πόλεων.

Με την ιδιότητά της ως μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), η SoftOne υποστήριξε το μαραθώνιο μέσα από τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών της τόσο στην επιτροπή αξιολόγησης της διοργάνωσης, όσο και σε ειδικό workshop που αφορούσε την εφαρμογή της καινοτομίας και καλών πρακτικών σε δήμους.

O κ. Άγγελος Αναγνώστου, Business Development Manager της SoftOne, ανέδειξε τις σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει το cloud computing (και) στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσιάζοντας ειδικότερα, τις νέες cloud υπηρεσίες ECOS και τα οφέλη που αυτές συνεπάγονται (και) για δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς κοινής ωφέλειας.

Η νέα σειρά cloud υπηρεσιών ECOS της SoftOne, ενσωματώνει τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης ECOS E-Invoicing, ανταλλαγής ηλεκτρονικών δεδομένων ECOS EDI και δημιουργίας αναλυτικών ηλεκτρονικών λογαριασμών ECOS E-Statement, ικανοποιώντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις επιχειρήσεων και οργανισμών για μείωση κόστους, ταχύτητα εργασιών, καλύτερη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση πελατών.





#Event     #News    

Σχετικά Άρθρα