Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Νέα λύση λιανικής πώλησης από τη SoftOne



Νέα λύση λιανικής πώλησης από τη SoftOne

February 16, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

Η SoftOne παρουσιάζει το Retail Studio by iQom, την πλέον εξελιγμένη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των αναγκών λιανικής πώλησης, που διασφαλίζει την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Το Retail Studio εφαρμόζεται εξίσου αποτελεσματικά σε όλους τους κλάδους του λιανικού εμπορίου, υποστηρίζοντας διεξοδικά τις απαιτήσεις κάθε μεγέθους και μοντέλου λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων καταστημάτων, αλυσίδων υποκαταστημάτων και επιχειρήσεων franchise.

Με δυνατότητα διασύνδεσης με την πλειοψηφία των -διαθέσιμων στην αγορά- συστημάτων POS, ελεγκτών τιμών και μηχανών ζύγισης, καθώς και ενσωματωμένες εφαρμογές διαχείρισης αυτών, η λύση απλοποιεί και αυτοματοποιεί την εκτέλεση όλων των καθημερινών εργασιών, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, αυξημένη παραγωγικότητα και ελαχιστοποίηση λαθών.

Η εξαιρετική λειτουργική πληρότητα, καθώς και οι αυξημένες δυνατότητες BI και reporting της εφαρμογής διασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο κάθε συναλλαγής, παρέχοντας ταυτόχρονα real-time ενημέρωση για όλους τους κρίσιμους δείκτες απόδοσης. Ενσωματώνοντας εργαλεία CRM και ενότητες υποστήριξης προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων επιβράβευσης Loyalty, το Retail Studio παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση για την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Συμπληρώνοντας ιδανικά το business λογισμικό Soft1, το Retail Studio αναβαθμίζει το σύνολο των διαδικασιών κάθε επιχείρησης λιανικής, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην αύξηση των πωλήσεων της.





Σχετικά Άρθρα