Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  eINVOICE: Η νέα cloud υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από τη SoftOne!



eINVOICE: Η νέα cloud υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από τη SoftOne!

October 14, 2014


Νέα & Ανακοινώσεις

Η SoftOne παρουσιάζει τη νέα Cloud Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης eINVOICE, την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση αποστολής και διαχείρισης παραστατικών, που βοηθάει τις σύγχρονες επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας τιμολόγησης.

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις απαιτήσεις για αυτοματοποίηση και ταχύτητα εκτέλεσης διαδικασιών, μέσα από την αξιοποίηση των διευρυμένων δυνατοτήτων, καθώς και των οικονομιών κλίμακας που προσφέρει η τεχνολογία cloud.

Η υπηρεσία eINVOICE απλοποιεί και αυτοματοποεί πλήρως τη διαδικασία τιμολόγησης με την αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών πελατών. Απαλλάσσει από εργασίες εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και παράδοσης έντυπων παραστατικών, προσφέροντας εξοικονόμηση κόστους έως και 70%. Το φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον της υπηρεσίας επιτρέπει τη real-time παρακολούθηση των εκδιδόμενων παραστατικών, ενώ η αυτόματη αρχειοθέτησή τους στο cloud, διασφαλίζει 24/7 πρόσβαση σε αυτά, από οπουδήποτε και με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Λειτουργώντας στις υποδομές της cloud πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft και με πιστοποιήσεις EN ISO 20000:2011 για τις υπηρεσίες IT και τον έλεγχό τους και EN ISO 27001:2005 για την ασφάλεια δεδομένων, καθώς και ιδιαίτερα πρωτόκολλα ασφαλείας SSL, η υπηρεσία eINVOICE εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια στη διαχείριση των δεδομένων των πελατών της, μετατρέποντας την τιμολόγησή σε µία εύκολη, πλήρως αυτοματοποιημένη, αλλά και απόλυτα ασφαλή διαδικασία.





#Cloud     #News    

Σχετικά Άρθρα