Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SoftOne στην AGROTICA 2016



Η SoftOne στην AGROTICA 2016

January 25, 2016


Νέα & Ανακοινώσεις

Δυναμικό παρών θα δώσει η SoftOne Technologies στην 26η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εφοδίων και εξοπλισμού “AGROTICA“, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 31 Ιανουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθετήριο χώρο της εταιρείας (Περίπτερο 02 όροφος / Stand 27), οι έμπειροι σύμβουλοι της SoftOne θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες γεωπόνους και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου, την εξειδικευμένη λύση εμπορικής διαχείρισης Soft1 AGROS Solution.

Το Soft1 AGROS Solution συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα σε μία λύση μηχανογράφησης, προσφέροντας οργάνωση, ταχύτερη εκτέλεση εργασιών και αποφυγή λαθών. Σε πλήρη διασύνδεση με το έγκυρο γεωτεχνικό portal της FARMACON, το Soft1 AGROS Solution ενσωματώνει ειδικές λειτουργίες που αυτοματοποιούν τη διαδικασία διάθεσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων, καλύπτοντας απολύτως τις διατάξεις του Ν. 4036/2012 σχετικά με την ηλεκτρονική καταγραφή πωλήσεων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εκτενή πληροφόρηση, καθώς και να διαπιστώσουν από κοντά τις μοναδικές δυνατότητες του Soft1 AGROS Solution, παρακολουθώντας σε live demo την εμπορική διαχείριση μίας επιχείρησης πώλησης φυτοφαρμάκων και λοιπών γεωργικών σκευασμάτων.





#Event     #News    

Σχετικά Άρθρα