Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  OnePay: Νέα υπηρεσία αυτοματοποίησης είσπραξης απαιτήσεων από την Εθνική Τράπεζα και τη SoftOne



OnePay: Νέα υπηρεσία αυτοματοποίησης είσπραξης απαιτήσεων από την Εθνική Τράπεζα και τη SoftOne

March 22, 2022


Νέα & Ανακοινώσεις

Έκδοση κωδικών πληρωμής, αυτόματη ενημέρωση εισπράξεων και συμφωνία τραπεζικών λογαριασμών, μέσα από το λογισμικό της επιχείρησης


Η SoftOne σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα παρουσιάζουν την πρωτοποριακή υπηρεσία OnePay, μία νέα Fintech λύση που αυτοματοποιεί τη διαχείριση και συμφωνία των εισπράξεων απαιτήσεων από τους πελάτες κάθε επιχείρησης. Η υπηρεσία ενσωματώνεται στα συστήματα λογισμικού του Ομίλου SOFTONE (Soft1 ERP & Atlantis), ενώ είναι διαθέσιμη, μέσω της λύσης ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING, και για οποιοδήποτε άλλο λογισμικό.

Σε real-time διασύνδεση με την ψηφιακή πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας, και αξιοποιώντας τις Cloud τεχνολογίες της SoftOne, η υπηρεσία OnePay παρέχει μία σειρά από σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους, όπως:

  • Μείωση χρόνου είσπραξης απαιτήσεων και λειτουργικού κόστους διαχείρισης
  • Παροχή πολλαπλών επιλογών εκτέλεσης αυτοματοποιημένων πληρωμών από τους πελάτες της επιχείρησης, μέσα από την τράπεζα της επιλογής τους
  • Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για κάθε πληρωμή πελάτη, με αυτόματη καταχώρησή της στο λογισμικό της επιχείρησης
  • Αυτοματοποίηση της συμφωνίας εμπορικού και λογιστικής για το σύνολο των εισπράξεων απαιτήσεων από πελάτες της επιχείρησης.

Ο κ. Χάρης Βώβος, Διευθυντής Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, ανέφερε σχετικά: “Η Εθνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης και συνεπής στη δέσμευσή της για προσθήκη αξίας με προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς, δημιούργησε, σε συνεργασία με τη SoftOne, τη νέα υπηρεσία OnePay. H νέα υπηρεσία προσφέρει, μια ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τη διαχείριση, αυτοματοποίηση και συμφωνία της είσπραξης των απαιτήσεων της επιχείρησης, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση. Στόχος της υπηρεσίας OnePay είναι να προσθέσει αξία στις καθημερινές εργασίες της επιχείρησης και να διευκολύνει την επιδίωξη των εμπορικών και επιχειρησιακών στόχων, αξιοποιώντας έμπρακτα, προς όφελος της επιχείρησης και των πελατών της, την ψηφιακή πρωτοπορία της Εθνικής Τράπεζας και τις συνέργειες με το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα ψηφιακών λύσεων.”

Από την πλευρά του, ο κ. Πάνος Μαρτίνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα στο πεδίο ανάπτυξης λύσεων και υπηρεσιών Fintech, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη διαρκή δέσμευσή μας στην καινοτομία, μέσα από την αξιοποίηση των ισχυρών Cloud τεχνολογιών μας. Ευθυγραμμίζεται δε απόλυτα με την μακρόπνοη στρατηγική και τη φιλοσοφία μας για την παροχή πρωτοποριακών λύσεων που κάνουν την ψηφιακή μετάβαση προσιτή και εφικτή για κάθε επιχείρηση, μέσα από απλά και σίγουρα βήματα. Η υπηρεσία OnePay συνιστά ακριβώς ένα τέτοιο βήμα καθώς μετασχηματίζει τη διαδικασία είσπραξης των απαιτήσεων πελατών, παράγοντας άμεσα ισχυρή προστιθέμενη αξία για οποιαδήποτε επιχείρηση.”





#OnePay     #SoftOne    

Σχετικά Άρθρα