Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Γιατί να αποκτήσετε cloud CRM



Γιατί να αποκτήσετε cloud CRM

September 25, 2019


Cloud

Με τη χρήση του cloud CRM, οι επιχειρήσεις έχουν παρατηρήσει σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους, στον ανταγωνισμό, αλλά και στη συνολική εμπειρία των πελατών τους. Ας δούμε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα του cloud CRM σε σχέση με μία legacy λύση.

Ολοκλήρωση/ενοποίηση

Προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, οι επιχειρήσεις συχνά επιλέγουν την ενοποίηση της εξυπηρέτησης πελατών και των business data με το CRM. Με τα on premise συστήματα αυτό ήταν κάτι πραγματικά δύσκολο να γίνει, αλλά πλέον η έλευση του cloud το έχει καταστήσει απλή διαδικασία. Οι τυποποιημένες APIs καθιστούν εύκολη την ενοποίηση σε όλη την έκταση της επιχείρησης, είτε πρόκειται για ενσωμάτωση της πλατφόρμας σε ένα εξωτερικό σύστημα ή το αντίθετο. Χάρη στο cloud CRM, η ενοποίηση παραμένει σταθερή σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με την περίπτωση του on premise CRM.

Ταχύτερη και καλύτερη επέκταση

Το cloud CRM είναι εξαιρετικά ευέλικτο, οπότε η επιχείρηση μπορεί εύκολα να προσαρμόσει το εύρος των λειτουργιών της – για παράδειγμα νέα γραφεία σε διαφορετικές χώρες, να προσθέσει εκατοντάδες νέους χρήστες ή κάποιο νέο module, και όλα αυτά χωρίς παρεμβολές στις καθημερινές δραστηριότητές της. Το cloud CRM εξασφαλίζει πως οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκταθούν ταχύτερα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα τεχνικής φύσης ή λειτουργικό αντίκτυπο.

Ταχύτατες υλοποιήσεις

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε εξίσου άμεσα. Σε αυτήν τη λογική, θα σας βοηθήσουν τα cloud CRM συστήματα, δεδομένου πως είναι εύκολα στην υλοποίησή τους, τόσο για τις μεγάλες όσο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα on premise συστήματα από την άλλη πλευρά απαιτούν εκτεταμένες προσπάθειες σε επίπεδο hardware και software.

Ασφάλεια

Αντίθετα με τη μέχρι πρότινος πεποίθηση, το cloud προσφέρει ένα σαφώς ασφαλέστερο περιβάλλον σε σύγκριση με μία on premise εγκατάσταση. Στην εποχή μας, όπου οι φόβοι σχετικά με την ασφάλεια είναι εξαιρετικά υψηλοί, το cloud CRM θα εξασφαλίσει πως η επιχείρησή σας θα διατηρήσει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, τις απαιτήσεις απορρήτου και μάλιστα χωρίς πολλές ρυθμίσεις. Οι απαραίτητες για την ασφάλεια πιστοποιήσεις αποτελούν πλέον προαπαιτούμενο.

Πρόσβαση από παντού

Χάρη στο cloud CRM τα δεδομένα των πελατών είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή. Με απλά λόγια, δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στις ώρες γραφείου όταν προκύψει κάτι έκτακτο. Παρομοίως, οι πελάτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σας οποιαδήποτε στιγμή, καθώς οι cloud servers καταγράφουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες πελατών από το πρώτο log in στο σύστημα.





#Cloud     #Cloud CRM    

Σχετικά Άρθρα