Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Η SoftOne Lead Sponsor στο Mobility Forum & apps awards 2015



Η SoftOne Lead Sponsor στο Mobility Forum & apps awards 2015

March 26, 2015


Νέα & Ανακοινώσεις

Η SoftOne Technologies Α.Ε. θα είναι Lead Sponsorτου συνεδρίου Mobility Forum & apps awards 2015, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL Athens.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων της αγοράς και σημαντικών ομιλητών, το συνέδριο θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση των κυρίαρχων τάσεων και εξελίξεων στον κόσμο του mobility, συμπεριλαμβανομένων του νέου ρυθμιστικού πλαισίου, νέων συσκευών, καθώς και λειτουργικών συστημάτων / εφαρμογών και των υπηρεσιών που αυτές υποστηρίζουν. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με την απονομή των βραβείων apps awards 2015 που διοργανώνονται από την ETHOS EVENTS, το περιοδικό BIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr, και τελούν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Υποστηρίζοντας έμπρακτα εκδηλώσεις υψηλού κύρους και ενδιαφέροντος, η SoftOne θα έχει ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα του συνεδρίου, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές business λύσεις που αξιοποιούν πλήρως προηγμένες εφαρμογές Enterprise Mobility. Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι του forum θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρείας και να ενημερωθούν αναλυτικά από τους εκπροσώπους της για τις σημαντικές δυνατότητες που προσφέρουν οι λύσεις επιχειρησιακής φορητότητας της SoftOne σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Με ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο cloud και προσήλωση στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονεςweb & mobile εφαρμογές που υποστηρίζουν αποτελεσματικά τις καθημερινές ανάγκες λειτουργίας εκτός γραφείου.





#Event     #Mobile     #News    

Σχετικά Άρθρα