Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Όμιλος Εταιρειών SOFTONE: Βάζει την Κρήτη στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού με την ίδρυση νέου υποκαταστήματοςΌμιλος Εταιρειών SOFTONE: Βάζει την Κρήτη στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού με την ίδρυση νέου υποκαταστήματος

October 24, 2023


Νέα & Ανακοινώσεις

Η δυναμική συμβολή του Ομίλου SOFTONE και του δικτύου των συνεργατών του στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων της Κρήτης, ήταν το κύριο θέμα ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων λειτουργίας του υποκαταστήματος του Ομίλου στο νησί.


Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, κορυφαίος πάροχος cloud-based business λύσεων στην Ελλάδα, παρουσίασε το όραμά του για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Κρήτη όπως αυτό υλοποιείται από τη λειτουργία υποκαταστήματος στο νησί, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, παρουσία εκπροσώπων 250+ τοπικών επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων αυτών της εστίασης και του τουρισμού.

Η δυναμική παρουσία του Ομίλου SOFTONE στην Κρήτη φιλοδοξεί να υποστηρίξει έμπρακτα τη μετάβαση των επιχειρήσεων του νησιού στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, προσφέροντάς τους άμεση πρόσβαση σε ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες μετασχηματισμού τόσο των back-office όσο και των front-office διαδικασιών τους. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων του Ομίλου SOFTONE, το νέο υποκατάστημα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τοπικού δικτύου συνεργατών, εγγυώμενο ταυτόχρονα την παροχή υψηλού υπηρεσιών υποστήριξης προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη.

«Η οικονομία της Κρήτης γνωρίζει ισχυρή ανάπτυξη καθώς το νησί εξελίσσεται σταδιακά τόσο σε προορισμό σημαντικών επενδύσεων όσο και σε τεχνολογικό hub, ενώ παράλληλα η ακαδημαϊκή κοινότητα μετασχηματίζεται σε πλούσια δεξαμενή ταλέντου και τεχνογνωσίας», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SOFTONE, κ. Πάνος Μαρτίνης, ενώ προσέθεσε: «Διαβλέπουμε σημαντικές προοπτικές για τον Όμιλό μας, ειδικά στον τομέα του τουρισμού, για αυτό και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κρήτη, προχωρώντας στην ίδρυση υποκαταστήματος στην περιοχή. H επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου SOFTONE αποτελεί εχέγγυο για τη δημιουργία υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες της εταιρείας αλλά και τις επιχειρήσεις της περιφέρειας της Κρήτης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης».

Το νέο υποκατάστημα του Ομίλου SOFTONE, που προέκυψε από την εξαγορά της AppSoft Software and Services ΑΕ με έδρα το Ηράκλειο, αριθμεί περισσότερους από 4.600 πελάτες, επιδεικνύοντας μία σταθερή ετήσια αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 30%. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του υποκαταστήματος, κ. Θεόδωρος Πατσιούρας, στάθηκε στη βαθιά γνώση των αναγκών των τοπικών επιχειρήσεων, σημειώνοντας: «Αξιοποιώντας τα καταρτισμένα στελέχη μας καθώς και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα υποστηρίζουν καθημερινά τη μετάβαση των τοπικών επιχειρήσεων στη σύγχρονη εποχή, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις ψηφιακές δυνατότητες των εταιρειών και των ανθρώπων τους».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τις ισχυρές δυνατότητες ψηφιοποίησης που προσφέρουν οι λύσεις του Ομίλου SOFTONE για επιχειρήσεις κάθε κλάδου, όπως ενδεικτικά λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία, ελεύθερους επαγγελματίες, ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις λιανικής. Ταυτόχρονα, ανέδειξαν τη συνδρομή των λύσεων στην αυτοματοποίηση κρίσιμων διαδικασιών που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων, όπως η ηλεκτρονική τιμολόγηση και το B2G, οι ηλεκτρονικές προμήθειες, το B2B eCommerce, το HR και η Μισθοδοσία, η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προέδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Αλφιεράκης, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Κρήτης, κα Νάντια Ταμιωλάκη και ο Συνεργάτης του ΕΛΜΕΠΑ, κ. Εμμανουήλ Βασιλάκης, οι οποίοι συμμετείχαν και σε ειδικό pannel που συντόνισε η δημοσιογράφος κα Αντιγόνη Ανδρεάκη -παρουσία και του κ. Μαρτίνη- αναλύοντας τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός για τις επιχειρήσεις της Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα