Home  ›  Blog  ›  Νέα & Ανακοινώσεις  ›  Το Soft1 Cloud ERP Series 5 στην Polyeco



Το Soft1 Cloud ERP Series 5 στην Polyeco

July 14, 2021


Νέα & Ανακοινώσεις

Η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων επενδύει στη SoftOne για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό


Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας η Polyeco ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ολοκληρωμένης διαχείρισης και αξιοποίησης αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, Daskar Technology, ενοποιώντας την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα της Polyeco αλλά και τη διαχείριση CRM σε μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης. Με τις καινοτόμες λειτουργίες του Soft1 Cloud ERP Series 5, η εταιρεία αυτοματοποιεί πλήθος καθημερινών χρονοβόρων εργασιών όπως η αγορά υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών ή οι εγκρίσεις δαπανών, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση του λειτουργικού της κόστους.

Πλήρως προσαρμοσμένο στα δεδομένα της νέας νομοθεσίας, το Soft1 Cloud ERP Series 5 διασυνδέει την Polyeco με την ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο, υποστηρίζοντας όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την υποχρεωτική διαβίβαση δεδομένων και την τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myData. Ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting και πλήθος έτοιμων εκτυπώσεων, η εφαρμογή καλύπτει όλες τις ανάγκες πληροφόρησης της Διεύθυνσης Λογιστηρίου καθώς και των υπόλοιπων τμημάτων της εταιρείας. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας -σε ελάχιστο χρόνο- σύνθετων φορμών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μεταφορά των επικίνδυνων αποβλήτων.

Ο κ. Ιωάννης Κορομηλάς, ERP Consultant/Programmer στην Polyeco, επεσήμανε σχετικά: “Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί μία σύγχρονη και εύχρηστη λύση λογισμικού με πληρότητα λειτουργιών, που προσφέρει αυξημένη ταχύτητα στην καθημερινή μας λειτουργία. Ήδη, από τους πρώτους μήνες χρήσης της εφαρμογής, έχουμε ελαχιστοποιήσει το χρόνο καταχωρήσεων κατά 60%, εξοικονομώντας πολύτιμες εργατοώρες.”

Με την ενοποίηση Εμπορικής Διαχείρισης και CRM, η Polyeco έχει πλήρη εικόνα -ανά πάσα στιγμή- για το σύνολο των καθημερινών εργασιών της, συμπεριλαμβανομένων της δημιουργίας leads και της παρακολούθησης των συναλλασσομένων της. Την ίδια στιγμή, το Soft1 Cloud ERP Series 5 προσφέρει στα στελέχη της εταιρείας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση έργων και προϋπολογισμών, την καταγραφή αυτοψιών και δειγματοληψιών και την αυτόματη παραγωγή εντύπων -επικίνδυνων και μη- αποβλήτων.





#Client     #Cloud ERP     #News    

Σχετικά Άρθρα